CRONICA CCE SANT LLUIS – ATLETIC CIUTADELLA‏ (4-0)

2 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria:

IMG_3269-300x225Pas de gegant, que no definitiu el que va donar l’equip Regional, desprĂ©s de vĂšncer de manera contundent per 4-0 a un AtlĂštic Ciutadella fins a la data lĂ­der del grup B de la Copa Regional. Era un partit transcendental per a ambdues esquadres, que podia donar als de Rafa Torres la classificaciĂł matemĂ tica en cas de victĂČria i podia acostar una mica mĂ©s a les semifinals als de Moyano si aconseguia els tres punts. La victorĂ­a local no deixa la feina feta al 100% perĂČ si que l’hi posa en safata abans de l’Ășltim partit dels lluisers a Las Arenas de Fornells el proper dissabte 15 de novembre. Abans, el CCE, tĂ© jornada de descans, on els seus rivals cercaren la victĂČria per pressionar un equip que ahir va brodar la perfecciĂł del futbol i de l’encert de cara a porta. Els vermells van demostrar tot i el resultat ser un dels equips mĂ©s forts d’aquesta Regional i van plantar cara als locals fins al 3-0. A l’inici es va veure a dos conjunts respectuosos amb el seu rival i conscients del que es jugaven, molt migcampisme, poques ocasions i molta intensitat. Els de Moyano van començar a guanyar al seu rival en l’aspecte fĂ­sic i poc a poc s’anava decantant el matx al seu favor. Amb un Municipal de Ses Canaletes que presentava una imatge a les grades amb uns 250 espectadors, els de Moyano van donar el primer avĂ­s al minut 13. Una passada de Joshua per a Pepe a l’esquena del centrals deixava el jove davanter local dins de l’àrea , el seu dur xut amb la cama dreta impactat al pal esquerre de la meta de Fullana. Era el primer avĂ­s del CCE que va començar a sembrar dubtes en el seu rival. Els de Torres volien pujar una mica mĂ©s la seva intensitat per posar-se a l’altura dels locals, perĂČ  cada vegada que ho intentaven, el CCE donava un pas mĂ©s cap endavant impossibilitant els vermells acostar al seu nivell fĂ­sic. Estava sent un partit perfecte dels lluisers, intensitat, ordre, claredat d’idees en atac i seguretat defensiva. Els jugadors locals, destacable el partit de tot el conjunt, s’anaven trobant cada vegada mĂ©s entonats i segurs de si mateixos. Quan el partit semblava arribar al descans, van arribar als set minuts bojos i fet i fet decisius del matx. Minut 38, error en el rebuig de GarcĂ­a forçat per la pressiĂł de Joshua que es va quedar sol davant Fullana batent amb un toc col·locat lluny del abast del porter ciutadellenc. Era el 1-0 i el tant donava recompensa al vist fins al moment. Va poder anotar el segon Joshua tan sols dos minuts desprĂ©s. Falta a la frontal de l’àrea provocada pel mateix Joshua, que executa a la perfecciĂł el treballador davanter del CCE, la seva pilota impacta en el travesser d’un ja superat Fullana que nomĂ©s va poder acompanyar el esfĂšric amb la mirada. Era un altre avĂ­s que el CCE estava entonat. Tres minuts per al final del primer temps i de nou els locals esgarrapaven al seu rival. Passada a l’esquena dels centrals de Migue Coll per a la carrera de Pepe i aquest ara si, afusellava Fullana posant el 2-0 al marcador. Havia estat un rush final de primer temps productiu per als de Moyano que van deixar noquejats al seu rival. La tornada de vestidors havia de portar amb si a un CCE seriĂłs, respetuos amb el seu rival i conscients que no estava tot fet. AixĂ­ va ser, la intensitat seguia sent la principal arma dels de Moyano que van poder anotar el tercer si Isael esgotat fĂ­sicament per una llarga carrera amb la pilota haguĂ©s encertat en la seva xut que va marxar fora per mil·lĂ­metres. El AtlĂštic donava senyals de vida a pilota aturada, un parell de xuts de falta d’Llonga i un parell de centres a l’interior de l’àrea desprĂ©s de diverses faltes botades pel mateix Llonga posaven una mica de perill a la porteria defensada per Cristian. PerĂČ en el minut 65 tornava a aparĂšixer el mĂ©s llest de la classe. Pepe aprofita, com el que no vol la cosa, una indecisiĂł en defensa de TudurĂ­ i el porter Fullana posant entremig per aconseguir tocar el just per batre el porter visitant. Era el 3-0 que ja deixava el partit molt de cara als de Moyano que alhora deixava tocat perĂČ no enfonsat al seu rival. Foto: CCE Sant LluĂ­s No estava sent fĂ cil, tot el aconseguit era per mĂšrits dels jugadors locals, destacar a algun Ă©s impossible amb el partit fet per tots. La cirereta del pastĂ­s va arribar en el minut 78. Gran regat d’Alberto a Escaño que nomĂ©s va poder detenir el blavĂłs agafant a l’interior de l’àrea. Penal clar del defensor vermell i IsaĂ­as s’encarregava de superar de nou a Fullana i posar el contundent 4-0 en el lluminĂłs de Ses Canaletes. Un Municipal que va acomiadar als seus com mereixien i que no tornaran a veure als locals fins a unes semifinals que estan a l’abast de les mans del CCE que encapçala la classifiaciĂł del seu grup amb 14 punts i amb l’average a favor davant els seus dos rivals en aquesta lluita, l’AtlĂštic Ciutadella i la UE Sami. Queden dues jornades, una per als de Moyano, que poden ser equip de semis en cas que l’AtlĂštic no aconsegueixi la victĂČria la setmana segĂŒent davant el Norteño CF o que la UE Sami perdi en la seva visita a les Nogueres d’Es Migjorn. Si no Ă©s aixĂ­, puntuar a Las Arenas en l’Ășltima jornada li Ă©s suficient. No estĂ  gens fet perĂČ cal seguir, hasta el rabo todo es toro. FITXA TÈCNICA CCE SANT LLUIS: Cristian, IsaĂŻes, Álvaro, RaĂșl (Joan Orfila 63 ‘), Maykol, Loren, Migue Coll, Isael (Pacheco 78â€Č), Alberto, Pepe (Zou 66 ‘) i Joshua (Manu 75â€Č). ATLÈTIC CIUTADELLA: Fullana, Mateu, Josep, IvĂĄn (Bosch 66 ‘), Óscar, Escaño (Febrer 80â€Č), Yeray, Karim (David 65 ‘), Edgar (Alzina 71â€Č), Llonga i Amengual. GOLS: 1-0 Min. 38 Joshua, 2-0 Min. 42 Pepe, 3-0 Min. 65 Pepe, 4-0 Min. 78 IsaĂŻes. ÀRBITRE: Antonio Pons MascarĂł, auxiliat a les bandes per Candido Lucero i Julio GarcĂ­a