Sports de ca Nostra

Noticias del C.V.Soller

c.v. sollerJUVENIL FEMENI B : ARRIBA LA PRIMERA VICTORIA TOT I QUE ENCARA MANCA ALGUNA COSA

 

JUVENIL FEMENI B : ARRIBA LA PRIMERA VICTORIA TOT I QUE ENCARA MANCA ALGUNA COSA

Posted: 27 Oct 2014 04:04 AM PDT

CV Artà 1–3 CV Sóller B  (24-26/25-27/25-16/14-25)

Pel CV Sóller B jugaren: Caterina, Maria Bisbal, Clàudia, Marta, Maria Amorós, Laura, Sílvia Peña, Lluïsa, Sílvia Sánchez, Inés, Mariam i Clara.
Després des dues jornades de lliga i dues derrotes; arribà la primera victòria per al nostre juvenil B a la seva visita a Artà el passat dissabte 25 d’octubre.

Tot i la victòria, el joc als primers dos sets del partit, guanyats per la diferència de dos punts, segueixen reflectint que manca transferir les ganes de voler guanyar al terreny de joc, doncs un cop s’aconseguia agafar alguns punts d’avantatge pareixia que estava tot fet i la relaxació regnava dins la pista, deixant que les artanenques s’apropessin de nou al marcador, arribant als instants finals de set amb empats a 24 on qualsevol dels dos equips se’ls podia emportar. Al tercer set, fins i tot, va arribar la relaxació total, perdent el mateix per 25 a 16.

Lluissa va ser la millor de les solleriques a Artà
Fou al quart set on de veritat es va veure el potencial de l’equip: bones recepcions, bones defenses, bon saque i esperit d’equip. Gràcies a això es va poder produir el debut en partit oficial de Caterina Martí i Maria Amorós, que han començat a jugar enguany. Com es pot veure als resultats dels sets, va ser un partit un tant irregular, però dins aquesta irregularitat cal destacar a Lluïsa Reynés, qui va realitzar un partit molt complet, molt concentrada durant tot el mateix i que, per unanimitat dins l’equip en acabar l’encontre, fou la millor del partit.El proper dissabte 1 de novembre les juvenils B es tornen a desplaçar fora de Sóller per al seu proper partit de lliga, on intentaran aconseguir la segona victòria de la temporada davant un Vilafranca que encara no ha guanyat cap partit i que de ben segur no ho posarà fàcil, a les 18:00h.

SENIOR MASCULI B : ELS SOLLERICS TORNEN DE SON FERRER AMB GANES DE MES

Posted: 27 Oct 2014 12:42 AM PDT

CV SON FERRER 3-1 CVS SENIOR MASC.B (19-25/25-21/25-20/25-11)

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., Damià, Biel, Josep Bort, Pep T., Guiem, Gerard i Miquel.
En el primer partit dels nostres davant un Sénior, s’arribava a Son Ferrer amb ganes de comprovar el nivell dels sollerics i quines opcions de victòria es tendrien. I el partit començà molt be. Poques errades solleriques i una recepció local que no funcionava, varen donar avantatge als visitants ben aviat i ja no es va perdre fins el 19-25 final en el primer set. Ja es tenia el primer set de la temporada i bones sensacions de cara als propers sets.

Segon i tercer sets molt semblants amb una millora en el joc dels locals i igualtat total entre els dos equips que donava opcions de victòria a qualsevol. Però la contundència en atac dels de Son Ferrer va fer caure els finals de set del costat local. Tot i tenir opcions de victòria i de jugar be els darrers punts, no s’aconseguia acabar els punts i el contratac local amb els seus atacants de zona 4 va acabar per desnivellar la balança.
Amb el 2-1 pels de Son Ferrer, els sollerics sortiren al quart amb l’intenció de forçar el tie break, però les errades pròpies a principi de set ho féren impossible i l’avantatge dels locals va ser tant gran que els del CVS ja no reaccionare, els nervis i el desordre aparegueren i el set acabà sense poder reaccionar.
Tot i les males sensacions pel final del partit, els nostres jugaren tres sets a bon nivell, amb opcions de victòria en tots tres i amb una bona feina colectiva que tot i no tenir premi ha de donar ànims a tots per seguir fent feina.
Proper partit, dissabte dia 1 a Son Angelats a les 17:00 h davant el CV Muro. Molta sort!!

SENIOR FEMENI : EL CVS SOLLER TOURS TORNA DE MANACOR AMB UNA NOVA VICTORIA

Posted: 27 Oct 2014 12:14 AM PDT

CV MANACOR 0-3 CVS SOLLER TOURS (19-25/14-25/19-25)
Les nostres nines del CVS Sóller Tours varen aconseguir una nova victòria en un bon partit davant un combatiu CV Manacor per 0-3 amb parcials 19-25 / 14-25 / 19-25. Les nostres sumen quatre victòries consecutives que els permeten comandar la classificació.
Per part del CVS Sóller Tours jugaren : Paula Pinya, Blanca Campillo, Marga Ramon, Nena Ramon, Adela Mas, Antonia Tovar, Diana Costa, Aina Socies i Marga Bauza.

En un partit molt seriós, seguint amb l’inèrcia del bon joc d’aquest començament de temporada, aconseguiren una victòria molt important en una pista gens fàcil com es la de Manacor, dominant des del principi el joc amb intensitat enmig de la pista. Les solleriques sempre varen anar controlant el marcador amb petites diferències a excepció del tercer set en que començaren dominant les local. Però en el 17-15 per les locals les nostres nines es posaren ses piles i acabaren guanyant per 18-25.
El control del joc va venir en part gràcies a un bon servei que complicava la construcció del joc per part de les manacorines. També hem de destacar la gran feina de tot l’equip en defensa, demostrant que de mica en mica es troben mes conjuntades en un equip amb moltes juvenils.
El nostres aficionats podran gaudir el proper dissabte a les 19:00 h del joc del nostre equip al Pavelló de Son Angelats, rebent la visita del Consell.

Los comentarios están cerrados.