Sports de ca Nostra

AGRAIMENT CCE SANT LLUIS‏ ; La unió fa la força

MG_8557Amb aquestes breus línies, voldríem agrair a tota la gent i / o empreses que van posar el seu granet de sorra per dur a terme la Presentació de tots  els equips i esportistes del CCE Sant Lluís al Golf Son Parc Menorca. Sigui el nostre primer agraïment per Golf Son Saura SL, que des del primer moment ens va posar totes les facilitats per dur a terme l’Acte, especialment a la seva Directora Local, Paola Ferroni, que va estar des del primer fins l’últim dia treballant colze a colze amb nosaltres per aportar solucions i idees als possibles inconvenients que podien sorgir.

També destacar la tasca d’un grup de persones que ens van ajudar a qualsevol dels treballs anteriors i posteriors a l’Acte. Antonio Fanals de Transportes Fanals SL, Tot Arrossos, Jaume Fiol de www.deportesmenorca.com, Jesús Sanjurjo López, Miquel Cardona Seguí, Creu Roja, Ajuntament de Sant Lluís Ajuntament des Mercadal i especialment a n’en Lluís de la seva brigada d’obres, Conrado i Associats SL, a Mari i Javi del Bar del Camp de Futbol  de Sant Lluís, Pere Triay, Siso Seguí, José Àngel Moyano ia tots els empleats de Golf Son Parc Menorca per tenir dia a dia les instal · lacions del Club de Golf Son Parc en perfecte estat.

Va ser un dia especialment calorós, impropi de les dates en què ens trobem i que ni molt menys podíem esperar un cop al mes de Juliol vam començar a preparar les dues parts aquesta Presentació. es poden millorar coses, conscients som d’ells, però l’estampa de veure a mes de 500 persones a la foto final de la família del CCE bé valen tots els esforços realitzats per la gent abans esmentada.

En el desig de tots va quedar aquest acte, com a reflex que desitgem, sigui aquesta una bona temporada per l’entitat a nivell social i esportiu

Los comentarios están cerrados.