Sports de ca Nostra

MANACOR-FC BARCELONA, PARTIT DESTACAT DE DIVISIÓ D’HONOR

ACapturaquest diumenge día 26 d’octubre, a les 16.30 hores a Na Capellera

Partit de màxim interés el que es jugarà aquest diumenge a Na Capellera entre els juvenils Divisió Honor de Manacor i el FC Barcelona, a partir de les 16.30 hores. Per aquesta jornada el preu de l’entrada serà de 10 euros i la meitat pels socis i abonats (5 euros); entrada gratuita als joves menors de 18 anys.

FC BARCELONA
El FC Barcelona que no ha perdut cap partit aquesta temporada, ni en Lliga ni UEFA, ocupa la 2ª posició de la classificació després de set jornades, havent guanyat al Gimnàstic, Espanyol, Badalona i Lleida i empatat contra el Baleares, Damm i RC Mallorca amb tan sols 3 gols encaixats per 12 a favor.
A la competició UEFA Youth League va empatar aquest dimarts, dia 21, amb l’Ajax (0-0), dins Paris Sant Germain (2-2) i va guanyar amb l’Apoel Nicosia per 3-0.

El juvenil A del FC Barcelona, entrenat per Jordi Vinyals, va ser, per primera vegada, Campió d’Europa al guanyar a semifinals per 4 a 0 al Madrid i a la final per 0-3 al Benfica, amb dos gols de Munir i un de Tarín.
 
CD MANACOR
Tres punts d’or i victòria treballada (1-2), pels jugadors de Pep Sansó i David García a la darrera jornada dins Badalona.
A l’espera de rebre aquest diumenge al FC Barcelona i visitar després al líder Mallorca, els juvenils de Manacor han sumat 11 punts en 7 partits; tres victòries i dos empats que els dona lloc a ocupar la setena posició de la classificació amb tres punts per sobre del At. Baleares, a quatre del LLeida i a cinc del Gimnàstic, Terrassa i San Francisco.
Per tant puntuar a casa aquest diumenge contra el Barça i davant la seva afició, proporcionaría als manacorins una gran dosi de tranquilitat per treballar la part mitjana de la classificació de Divisió Honor, al final de la primera volta.

Los comentarios están cerrados.