Sports de ca Nostra

Noticies C.V. Soller

ImageProxyCVS JUVENIL F. A : DERROTA DEL CVS BAR NINI SOLLER DAVANT UN CIDE MOLT POTENT

Posted: 20 Oct 2014 03:54 AM PDT

CIDE 3-0 CVS BAR BINI SOLLER (25-14/25-22/25-17)
 
Pel CVS Bar Bini Sóller jugaren: Antonia, Adela, Maria M., Maite, Aina, Neus, Rosa, Laura, Miquela, Jenny i les cadets Aina i Marga.
 
Bones sensacions tot i la derrota sofrida aquesta semana contra el que, segurament, serà el millor equip de la  categoria.
El primer set fou dominat clarament per les locals on les solleriques entraren molt desconcentrades i desorientades al partit i res pogueren fer front l’encert rival. En el segon les coses canviaren i les nostres entraren mes concentrades, tenguent clar el que tenien que fer per poder donar un ensurt al rival. Així i tot, no es va poder aconseguir i s’emportaren el set les local per 25-22. El tercer fou ben igual que el segon, on les solleriques anaven igualades en el marcador inclus en alguns moments anaven per davant, pero el final de set els hi va pesar hi no saberen mantenir la concentració per acabar guanyant el parcial.
Proper partit de les nostres a Son Angelats, el proper divendres 24 a les 20:00 h. contra el CV Bunyola. Molta sort!!

CVS SENIOR M. B : ELS SOLLERICS ES TORNEN A QUEDAR A LES PORTES DE GUANYAR EL SEU PRIMER SET

Posted: 19 Oct 2014 11:42 PM PDT

CVS SENIOR M. B 0-3 ST. JOSEP OBRER JUV. (11-25/24-26/22-25)

Pels sollerics jugaren : Albert, Josep, Pep C., Damià, Biel, Pep T., Guiem, Gerard i Martín.
Els nostres arribaven al partit amb ganes de repetir sensacions i d’intentar guanyar, com a mínim, el seu primer set.
Però no es començà be. Amb una recepció molt imprecisa i un St. Josep contundent en el contratac, el marcador aviat es posà en contra del sollerics amb un avantatge molt gran que no es va poder escurçar de cap manera. Quant es podia atacar, el bloqueig dels visitants aturaven els nostres i de mica en mica el set es va convertir en un impossible. El marcador ho diu tot.. 11-25.

La banqueta sollerica es mogué i l’entrada de Pep Tugores i Gerard donà el seu fruit. Els palmesans començaren a fallar tant en servei com en atac i l’igualtat es va mantenir al llarg del parcial tot i que els nostres sempre duien avantatge. Així, s’arribà a un nou final de set amb dues oportunitats per acabar-lo amb victòria. Pero tampoc pogué ser. Els juvenils de Sant Josep aconseguiren capgirar el marcador i s’endugueren el set per un ajustat 24-26.
I en el tercer set es repetí una mica l’història del primer. La recepció tornà a afluixar i sempre s’anà a remolc. Però en aquesta ocasió la lluita dels nostres si que va servir per apropar-se en el marcador i tenir opcions de set. Opcions que no es pogueren concretar per encerts visitants i errades pròpies en uns darrers punts determinants.
Tot i la derrota, de nou, bones sensacions i ganes de mes en tots els integrants d’un equip que te ganes de mes i que despres de dos partits ja pensa en guanyar al proper rival. La cita, el proper dissabte 25 a Son Ferrer a les 18:00 h del capvespre. Enhorabona i  seguir!!.

SENIOR FEMENI : GRAN VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS

Posted: 19 Oct 2014 11:38 PM PDT

CVS SOLLER TOURS 3-0 COR PITIUS (26-24/25-16/25-17)

Les nostres nines del CVS Sóller Tours es varen imposar en un gran partit a un bon conjunt com va ser el Cor Pitius d’Eivissa per 3-0 amb parcials 26-24 / 25-16 / 25-17, aconseguint així la seva tercera victòria consecutiva que els permet comandar la classificació.

El partit, tot i el clar marcador per 3-0 no va ser gens fàcil ja que el conjunt visitant es va mostrar com un equip sòlid i amb les idees molt clares, practicant un bon volei davant el qual les nostres jugadores varen haver de fer el seu millor joc per a poder doblegar les eivissenques. Tant es així que el primer set es va decidir per nomes dos punts, disposant les visitants d’una pilota de set. Però quant pitjor estaven les solleriques, varen saber remuntar i endur-se aquest important set.
En el segon i el tercer les solleriques no es varen deixar sorprendre i dugueren s’iniciativa en el joc  i en el marcador, amb les visitants lluitant-ho tot i unes locals que feren el seu millor partit en quant a joc, amb unes centrals com son na Marga i na Paula que feren un feinada en bloqueig, una gran direcció de sa col·locadora, na Nena, que dirigí a la perfecció el seu equip, una oposta, n’Antonia Tovar, que a mes de fer una gran feina en defensa, va puntuar bastant amb uns atacs variats, i per acabar les receptores, Blanca, que va estar brillant en atac i n’Adela Mas, espectacular en recepció i contundent en atac, així com les jugadores de la banqueta amb una gran actitut.
Les nostres jugaran el proper diumenge a les 12 h a Manacor, davant el potent equip local en un partit difícil per les solleriques.

Los comentarios están cerrados.