CF Establiements 3 – Athletic Club de Montuïri 3.; Empat establert.‏

21 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
ImageProxyEl partit començava poc després de les 18h, ja que els jugadors varen guardar un minut de silenci.

La primera part començava tranquil·la, però després d’una jugada per la banda esquerra G. Balager (34′) aconseguia l’1-0.
Quan ja havia començat el segon temps, Mayol ho intentava de xilena sense èxit. Aproximadament al minut 68 Servera xutava, Ginard la tocava amb la punta del peu i la pilota entrava a la porteria local empatant el partit 1-1.
Seguidament al min. 73 Nicolau feia una vaselina al porter de l’Establiments i avançava als atlètics 1-2. Just després al min. 75 Solier es plantava davant el porter i també de vaselina marcava l’1-3. En deu minuts els montuïrers havien marcat 3 gols.
Al final de partit, quan ja s’havien exhaurit els 90 min. Chanala (90′) i Pons (95′) els dos gols de córner empataven el partit.
Alineació: Salas, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Servera, Mayol, Girnard, Solier, Mas.
Suplents: Coll, Miralles Martorell, Nicolau, Aloy, Ramis.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Mayol
Canvis: Nicolau per Mas (57′), Aloy per Bergas (65′), Ramis per Ginard (86′), Coll per Solier (89′),
Targetes grogues: Solier (42′), Cerdà Cifre (65′), Andreu (67′).
Àrbitre: Rodriguez Kruger.

La recaptació de l’entrada del partit anava destinada a l’associació del càncer de mama.

El proper partit serà dissabte dia 25 a les 15:15h al camp sa torre dels Enagistes (Manacor). Unión Latina – Athletic Club de Montuïri.