Sports de ca Nostra

Esclat esportiu en blau i verd. El CCE Sant Lluís presenta el projecte 2014-15 al Golf Son Parc

sant LluisLa gran família del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís ha passat una extraordinària jornada dominical de convivència a les instal·lacions del Club de Golf Son Parc, que ha culminat amb la presentació dels equips i esportistes que integren les seccions de futbol, bàsquet i atletisme.

Un acte diferent al desenvolupat en temporades anteriors i diferenciat per l’acord de col·laboració amb el Golf Son Parc Menorca, amfitrió de la cita, que ha posat a disposició de l’entitat que presideix Rosendo Pons el marc de les seves incomparables instal·lacions.

L’esdeveniment s’ha prolongat des de primera hora del matí fins al capvespre. Els primers esportistes i acompanyants en arribar han pogut iniciar-se en la pràctica del golf a la zona habilitada expressament al club ubicat al terme municipal des Mercadal. També han pogut xalar i evolucionar sobre les pistes de tennis.

Al migdia, hora de dinar, més de 500 comensals s’han reunit a taula per degustar la fideuà preparada per a l’ocasió per “Tot Arrossos”. Una xifra que s’ha multiplicat en protagonistes i assistents a l’hora de l’acte de presentació de les tres seccions de l’entitat santlluissera.

Per la zona de sortida del forat número u han desfilat i s’han fotografiat els 30 grups en què es desglossen les seccions de futbol, bàsquet i atletisme del CCE Sant Lluís. Al voltant de 500 esportistes, al costat dels respectius cossos tècnics.

presentacio (6)L’acte s’ha tancat amb els habituals discursos. En absència del president Rosendo Pons, el vicepresident de l’entitat José María Vidal ha afirmat que les tres seccions es troben “davant d’un any històric. Cadascuna afronta reptes importants, el primer sens dubte el de la consolidació i el creixement dels respectius projectes, que de ben segur mereixeran el premi i l’obtenció de bons resultats al final de les respectives competicions”. Vidal ha destacat l’acord de col·laboració al què s’ha arribat amb el Golf Son Parc Menorca “que permetrà unir esforços amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i els valors que això comporta, a la vegada que el CCE assumeix amb orgull la responsabilitat que suposa l’aposta de l’entitat golfista pel nostre projecte”. Jose Maria Vidal ha mencionat en els seu discurs també els exits esportius assolits, com l’ascens de l’equip de bàsquet a la categoria EBA, la semifinal de Copa de l’equip Regional de futbol o els nombrosos campionats individuals de la secció d’atletisme. També ha destacat el creixement constant de totes les seccions en nombre de participants.

Paola Ferroni, directora local del Golf Son Saura SL, ha recollit el guant del directiu santlluisser i s’ha expressat en els següents termes: “ens mostram molt satisfets per la mútua col.laboració entre ambues entitats, el CCE Sant Lluís i el Golf Son Parc son avui per avui dues entitats de referènciia a l’illa”. A més ha agrait a tots els assistents la seva presència convidant-los a visitar les seves instalacions. També ha agrait la feina feta per el club per fer possible aquest acte.

Tóbal Coll, batle de l’Ajuntament de Sant Lluís, ha expressat amb emoció que “El CCE Sant Lluís es una gran família que veu recompensada la seva feina amb resultats a tots els nivells”. També ha volgut agrair a la Junta Directiva la feina que fan dia rera dia, en benefici del club i del poble. També ha fet una menció especial  a Paola Ferroni i Manuel Campanero per la seva predisposició a col.laborar amb el club desde el primer dia que es van reunir. Dins el seu discurs hi ha hagut lloc també per els entrenadors i col.laboradors del club, sense els cuals seria imposible tirar endevant el club, acabant el seu discurs desitjant a tots una gran temporada.

En nom del Consell Insular, Juanjo Pons Anglada, conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge, s’ha manifestat en la mateixa línia, amb un sentit agraiment al  Golf de Son Parc, i a tots els que formen part del CCE Sant Lluís, manifestant la seva satisfacció per la col.laboracio entre les dues entitats. Durant el seu discurs ha depresentacio (3)stacat la gran labor tant d’esportistes com entrenadors, col.laboradors i Junta Directiva.

Durant tota la jornada s’ha celebrat el concurs de fotografia “Vine i explica-ho”, dotat amb dos premis en metàl·lic, i que ha permès a tots els protagonistes i assistents a l’acte de presentació immortalitzar aquest dia amb instantànies originals i divertides, que han compartit a través de les xarxes socials de l’entitat (Facebook, twitter i Instagram). El guanyador i segon classificat d’aquesta convocatòria es donaran a conèixer divendres que ve.

Sens dubte, una jornada que quedarà enregistrada en el record de tots els participants i assistents.

Estallido deportivo en azul y verde. El CCE Sant Lluís presenta el proyecto 2014-15 en el Golf Son Parc

presentacio (2)La gran familia del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís ha disfrutado de una extraordinaria jornada dominical de convivencia en las instalaciones del Club de Golf Son Parc, que ha culminado con la presentación de los equipos y deportistas que integran las secciones de fútbol, baloncesto y atletismo.

Un acto diferente al desarrollado en temporadas anteriores y diferenciado por el acuerdo de colaboración con el Golf Son Parc Menorca, anfitrión de la cita, que ha puesto a disposición de la entidad que preside Rosendo Pons el marco de sus incomparables instalaciones.

El evento se ha prolongado desde primera hora de la mañana hasta el atardecer. Los primeros deportistas y acompañantes en llegar han podido iniciarse en la práctica del golf en la zona habilitada ex profeso en el club ubicado en el término municipal de Es Mercadal. También han podido disfrutar y evolucionar sobre las pistas de tenis.

Al mediodía, hora de almorzar, más de 500 comensales se han reunido a manteles para degustar la fideuá preparada para la ocasión por “Tot arrossos”. Una cifra que se ha multiplicado en protagonistas y asistentes a la hora del acto de presentación de las tres secciones de la entidad santlluissera.

Por la zona de salida del hoyo número uno han desfilado y se han fotografiado los 30 grupos en que se desglosan las secciones de fútbol, baloncesto y atletismo del CCE Sant Lluís. Alrededor de 500 deportistas, junto a los respectivos cuerpos técnicos.

El acto se ha cerrado con los protocolarios discursos. En ausencia del presidente Rosendo Pons, el vicepresidente de la entidad José María Vidal ha afirmado que las tres secciones se hallan “ante un año histórico. Cada una afronta retos importantes, el primero sin duda el de la consolidación y el crecimiento de los respectivos proyectos, que a buen seguro merecerán el premio y la obtención de buenos resultados al término de las respectivas competiciones”. Vidal ha destacado el acuerdo de colaboración alcanzado con el Golf Son Parc Menorca “que permitirá unir esfuerzos en pos de fomentar la práctica deportiva y los valores que ello conlleva, al tiempo que el CCE asume con orgullo la responsabilidad que supone la apuesta de la entidad golfista por nuestro proyecto”. Jose Maria Vidal ha mencionado en su discurso también los éxitos deportivos, como el ascenso del equipo de baloncesto en la categoría EBA, la semifinal de Copa del equipo Regional de fútbol o los numerosos campeonatos individuales de la sección de atletismo. También ha destacado el crecimiento constante de todas las secciones en número de participantes.

Paola Ferroni, directora del Golf Son Saura SL, ha recogido el guante del directivo santlluisser y se ha expresado en los siguientes términos: “nos mostramos muy satisfechos por la mutua colaboración entre las dos entidades, el Golf de Son Parc Menorca y el CCE Sant Lluís son dos entidades de referencia en la isla “. Además agradeció a todos los asistentes su presencia invitándoles a visitar sus instalaciones. También agradeció el trabajo rpresentacio (4)ealizado por el club para hacer posible este acto.

Tóbal Coll, alcalde del Ayuntamiento de Sant Lluís, ha expresado con emoción que ““El CCE Sant Lluís es una gran familia que ve recompensado su trabajo con resultados a todos los niveles “. También ha querido agradecer a la Junta Directiva el trabajo que hacen día tras día, en beneficio del club y del pueblo. Tobal Coll ha tenido una mención especial para Paola Ferroni y Manuel Campanero por su predisposición a colaborar con el club desde el primer día que se reunieron. Dentro de su discurso ha habido lugar también para los entrenadores y colaboradores del club, sin los cuales sería imposible sacar adelante el club, terminando su discurso deseando a todos una gran temporada.

En nombre del Consell Insular, Juanjo Pons Anglada, conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge, se ha manifestado en la misma línea, con un sentido agradecimiento al Golf de Son Parc, y a todos los que forman parte del CCE Sant Lluís, manifestando su satisfacción por la colaboracion entre las dos entidades. Durante su discurso ha destacado la gran labor tanto de deportistas como entrenadores, colaboradores y Junta Directiva.

Durante toda la jornada se ha celebrado el concurso de fotografía “Vine i explica-ho”, dotado con dos premios en metálico, y que ha permitido a todos los protagonistas y asistentes al acto de presentación inmortalizar este día con instantáneas originales y divertidas, que han compartido a través de las redes sociales de la entidad (Facebook, twitter e Instagram). El ganador y segundo clasificado de esta convocatoria se darán a conocer el próximo viernes.

Sin duda, una jornada que quedará marcada en el recuerdo de los participantes y asistentes.

Fotos: deportesmenorca.com

 


XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Los comentarios están cerrados.