Sports de ca Nostra

JUVENIL FEMENÍ B : BONES SENSACIONS TOT I LA DERROTA ; Alaró VC 3–0 CV Sóller B (25-7/25-16/25-23)

ImageProxyPel CV Sóller jugaren : Lluïsa Reynes, Maria Bisbal, Clàudia Trias, Aleja Vargas, Marta Valls, Laura Ferrà, Sílvia Peña, Sílvia Sánchez, Inés Ballester, Mariam Zamrik i Clara Coll.

 
El nostre Juvenil Femení B començà la lliga dins el grup segon, davant l’Alaró el passat divendres 10 d’octubre. Després d’una pretemporada un tant estranya degut a causes alienes a les jugadores, l’equip arribà a Alaró amb molts pocs minuts de joc.

1

El partit començà de la manera esperada per l’entrenadora, amb molts errors en recepció. En el primer set va ser el que va mancar per tal de poder arrancar, deixant un marcador de 25-7 a favor de les alaroneres. El segon set va arrancar una mica com l’anterior, però es van començar a rebre més pilotes i el joc va anar agafant fluïdesa, millorant les sensacions del grup i deixant entreveure el que podria passar en el tercer set. Tot i això, 25 a 16 a favor d’Alaró. Va ser en el tercer parcial quan les nostres nines començaren a desplegar el voleibol que saben jugar, arribant als instants finals del set amb opcions per als dos equips amb un 22-22 al marcador que finalment es va decantar per Alaró per un 25-23. Deixant de banda els dos primers sets del partit, la feina feta durant el tercer és el camí a seguir per l’equip durant els primers partits de la lliga.
L’objectiu més immediat als entrenaments és la millora en recepció, sols així podran desplegar la resta de volei que saben.

Maria Bisbal es va erigir en el punt de referència de l’equip en recepció; destacant també l’actuació de Clara Coll, Inés Ballester, i la feina feta per Silvia Peña en la seva estrena com a líbero de l’equip aquesta temporada.
 
Aquest dissabte 18 d’octubre estrenen la temporada a casa a les 16:00 davant l’equip del CIDE C. Quedeu tots convidats a venir a Son Angelats a animar a les nines.

Los comentarios están cerrados.