Sports de ca Nostra

CD Manacor ;10 Partits Dins Na Capellera

Cartell-18-doctubre-futbol-base300Aquest proper cap de setmana podrem gaudir de 10 partits de futbol a casa de les diferentes categories del club.
A les 10h del dematí del dissabte dia 18, el Prebenjamí Olímpic s’enfrontarà al Felanitx A. Tot seguit, a les 11h els Benjamins Manacorins A i el Benjamí Manacor jugaràn contra Espanya i Escolar, respectivament. Per tancar el dematí, l’Aleví Olímpic s’enfrontarà a les 12h al Porto Cristo A.
L’Aleví Atc. Manacor jugarà contra l’Atlètic Platges de Calvià A, a les 14.45h del capvespre. L’Infantil Atc. Manacor i l’Infantil Olímpic, jugaran els darrers partits del dia i ho faran a les 18.30h i a les 20h contra el Balears i el Sp. Ciutat de Palma.
Diumenge dia 19, el Cadet Olímpic encetarà el dematí a les 10h contra el Rtvo. Penya Arraval i, tot seguit, a les 11.45h el Juvenil Regional disputarà el darrer partit contra el Luis Vives.
Els altres equips de la cantera visiten els camps dels contraris. Dessitjam molta sort a tots els conjunts!

Los comentarios están cerrados.