PresentaciĂłn de las Plantillas del CCE Sant Lluis

15 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

FullSizeRender-203x300Un any més, arriba la festa del CCE Sant Lluís. El dia més important de tots els que formem la gran família del CCE i el més important per a tots els nostres esportistes. Arriba la Presentació de tots els nostres equips i aquest temporada volem que sigui més especial i diferent.

El proper diumenge 19 d’octubre ens traslladem tots al Golf Son Parc Menorca perquĂš en les magnĂ­fiques instal · lacions de la urbanitzaciĂł d’Es Mercadal, celebrar allĂ­ un dia totalment festiu i que no oblidarem. Un dia en quĂš els mĂ©s petits, i no tan petits, podran passar-s’ho genial amb diferents jocs durant el matĂ­, una fideuĂ  popular a l’hora de dinar i l’acte central, la PresentaciĂł de tots els equips acompanyats de familiars, autoritats i patrocinadors a les 17.00 h.

El funcionament Ă©s senzill. A les 10.00 h. ia les 11.30 h des de la Plaça de Ses Micoles de Sant LluĂ­s, sortida d’autobusos per al trasllat de jugadors i pares que no vulguin utilitzar el seu vehicle. Per a aixĂČ, cal una inscripciĂł que estarĂ  oberta fins al dimecres 15 d’octubre a les oficines del Club situades al C / Sant LluĂ­s, 56 1r, Els esportistes tindran el trasllat gratuĂŻt i els familiars hauran d’abonar nomĂ©s 2 € per persona. DesprĂ©s a les 19.00 h. es procedirĂ  al retorn des de les mateixes instal · lacions del Golf Son Parc Menorca. Per a una millor organitzaciĂł, preguem que tot el que vol utilitzar aquest servei realitzi la inscripciĂł per a evitar problemes d’Ășltim moment.

Al voltant de les 14.00 h. es podrĂ  gaudir d’una excel · lent FideuĂ , cuinada per Tot Arrossos, al costat dels companys d’equip. Per a aixĂČ, en les mateixes oficines del Club, aixĂ­ crom tambĂ© el Bar del Camp de Futbol, podran retirar els tiquets anticipadament al preu de 7 € per persona que inclou, plat de fideuĂ , pa i postres. Les begudes es podran comprar al mateix bar del Club de Golf Son Parc. Els que no retirin el tiquet anticipat podran comprar tambĂ© el mateix dia de l’esdeveniment al preu de 10 € per persona.

I per acabar el magnĂ­fic dia, a les 17.00 h. la desfilada de tots els equips i esportistes per ser admirats pels seus familiars on, aprofitant el excel.lent marc natural, realitzarem les fotografies oficials que desprĂ©s seran remeses per correu electrĂČnic a tots els esportistes del CCE de manera gratuĂŻta. Els jugadors hauran d’acudir a la desfilada, amb el xandall oficial del Club, aixĂ­ com tambĂ© de la samarreta d’entrenaments.

Aquest any i com a novetat, els presents amb nomĂ©s un clic participaran al 1a Concurs FotogrĂ fic a travĂ©s de les xarxes socials. Amb el hashtag #ccegolfsonparc, els fotĂČgrafs aficionats podran fer partĂ­cips als seus amics de Facebook, Twitter i Instagram de l’esdeveniment que estan gaudint amb diferents premis per a les tres millors fotografies. Durant els propers dies trobareu les bases del concurs al nostre web.

Un dia gran, un dia especial, un dia amb tots els luxes, un dia 100% CCE, un dia que no oblidarem

CEE SAnt Lluis

Comentarios cerrados