Sports de ca Nostra

El poliesportiu de Son Rapinya acollirà aquest cap de setmana el «XVII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic»‏

.- FotoEl director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich, ha presentat avui, juntament amb el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastián Rico; el director insular d’Esports del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell, i el gerent del Palma Arena, Andreu Villalonga, la XVII edició del Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic, que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Son Rapinya, organitzat per la Federació de Patinatge de les Illes Balears.

Segons el calendari de la Organització, el proper divendres 17 tindran lloc els entrenaments oficials, i el dissabte 18 i diumenge 19 les competicions.

Vich ha destacat que aquesta competició comptarà amb la participació d’un total de 153 patinadors en pista, en femení i masculí, de nou clubs. A més, s’hi han d’afegir els tècnics i delegats, el que representa més de 200 inscrits, i els membres del Jurat, calculadors, dirigents, organització i col·laboradors, “tot un autèntic rècord de participació en les 17 edicions que s’han celebrat del Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge”. 

Es tracta, com ha senyalat el director general d’Esports de l’Ajuntament, d’esportistes de tres nivells i categories: Elit Nacional, Absoluta Autonòmica ( categoria intermèdia).

Nou clubs prendran part en la competició que aporten les categories també en els seus tres nivells de benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, júnior i sènior. Aquest cap de setmana serà la penúltima competició oficial de la temporada 2014. Damià Vich ha explicat que “amb la celebració d’aquesta edició s’han volgut reforçar, novament, les categories menors i potenciar la competitivitat”.

El director general d’Esports ha volgut destacar la trajectòria d’aquest esport a la nostra ciutat. Han estat, ha assegurat Vich, “17 anys ininterromputs de grans esdeveniments del Patinatge Autonòmic, Nacional i Internacional, altenant-se les modalitats de Patinatge Artístic i de Hoquei sobre Patins en Línia en els Trofeus Ciutat de Palma. Fases finals de la Copa d’Europa, Campionats d’Espanya, Copes del Rei… etc, aquestes són les edicions que contemplen el Trofeu Ciutat de Palma, tot un rècord per al Patinatge Artístic i el Hoquei sobre Patins en Línia”.

  

 

El polideportivo de Son Rapinya acogerá este fin de semana el «XVII Trofeo Ciudad de Palma de Patinaje Artístico»

 

Se registrará un récord de participación con un total de 153 patinadores de nueve clubes 

Palma, 14 de octubre de 2014.- El director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Damià Vich, ha presentado hoy, junto con el presidente de la Federación de Patinaje de las Islas Baleares, Sebastián Rico; el director insular de Deportes del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell, y el gerente del Palma Arena, Andreu Villalonga, la XVII edición del Trofeo Ciudad de Palma de Patinaje Artístico, que tendrá lugar en el Polideportivo Municipal de Son Rapinya, organizado por la Federación de Patinaje de las Islas Baleares. 

Según el calendario de la Organización, el próximo viernes 17 tendrán lugar los entrenamientos oficiales, y el sábado 18 y domingo 19 las competiciones. 

Vich ha destacado que esta competición contará con la participación de un total de 153 patinadores en pista, en femenino y masculino, de nueve clubes. Además, hay que añadir los técnicos y delegados, lo que representa más de 200 inscritos, y los miembros del Jurado, calculadores, dirigentes, organización y colaboradores, «todo un auténtico récord de participación en las 17 ediciones que se han celebrado del Trofeo Ciudad de Palma de Patinaje».

 Se trata, como ha señalado el director general de Deportes del Ayuntamiento, de deportistas de tres niveles y categorías: Elite Nacional, Absoluta Autonómica (categoría intermedia). 

Nuevo clubes tomarán parte en la competición que aportan las categorías también en sus tres niveles de benjamines, alevines, infantiles, cadetes, juveniles, junior y senior. Este fin de semana será la penúltima competición oficial de la temporada 2014. Damià Vich ha explicado que «con la celebración de esta edición se han querido reforzar, nuevamente, las categorías menores y potenciar la competitividad». 

El director general de Deportes ha querido destacar la trayectoria de este deporte en nuestra ciudad. Han sido, aseguró Vich, «17 años ininterrumpidos de grandes eventos del Patinaje Autonómico, Nacional e Internacional, alternándose las modalidades de Patinaje Artístico y de Hockey sobre Patines en Línea en los Trofeos Ciudad de Palma. Fases finales de la Copa de Europa, Campeonatos de España, Copas del Rey … etc, estas son las ediciones que contemplan el Trofeo Ciudad de Palma, todo un récord para el Patinaje Artístico y el Hockey sobre Patines en Línea «.

 

Los comentarios están cerrados.