VICTÒRIA DEL MANACOR ALEVÍ FRONT EL MALLORCA B (3-2)

13 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

manacor_mallorca_aleviUn gran partit  vist dissabte a Na Capellera entre el Manacor i el Mallorca B.

Començaren  malament  ses coses pels manacorins ja que el Mallorca en el  primer quart agafava avantatja en dos gols.

Ens  tocava tornar a  remuntar com el partit de la setmana passada ( Binissalem 1 – 5 Manacor)  i així ho va fer l’equip

Un bon segon quart per part  dels jugadors den Xema   que aconseguí  empatar i així començarà el segon temps  amb el marcador igualat.

El Manacor va esser dominador total d’aquesta segona part on finalment va arribar el gol de la victòria.

Una victòria justa i molt treballada del Manacor davant un Mallorca  que ho va posar molt difícil  amb tot moment i que obligar a l’equip manacorí a lluitar durant tot el partit per deixar el tres punts a casa.

La pròxima jornada visita’m el camp Miquel Nadal de Palma per jugar contra l’Sporting Atlètic Ciutat de Palma, un equip que encara no ha sumat cap punt aquesta temporada i que segur que sortirà amb ganes de sumar el seus primer punts.