Sports de ca Nostra

U.E. LLORET – XILVAR (2-2)

8234Gran ambient a les i grades i un bon partit de futbol entre  el Lloret i el Xilvar, que finalitzà amb un empat que va  deixar un bon gust als locals i un mal gust als visitants, tal i com havia transcorregut el partit.

   Els primers minuts foren de domini del Lloret,  aconseguint avançar-se al marcador amb un golàs d’en  Domingo Ramis. L’alegria va durar poc, ja que pocs  minuts desprès el Xilvar aconseguiria l’empat amb un gol  de falta directa. Sense temps de reacció, el Xilvar hagués  pogut capgirar el marcador al disposar d’un discutit penal, però que un esplèndid Xavi va aturar. Amb empat a un  s’arribà al final del primer temps. A la reanudació, el Lloret es va fer home i senyor del  control de la pilota, mentres el Xilvar esperà darrera per  sortir a la contra. De fet, amb una contra arribà el segon  gol dels visitants. Però si alguna cosa té enguany el  Lloret és que mai baixa els braços, i seguí cercant  l’empat. Fruit de la seva insistència, i pràcticament a la  darrera jugada del partit aconseguí empatar amb un gol de killer, obra d’en Juanmi. Sense temps per massa més, al final els dos equips  s’hagueren de conformar amb un repartiment de punts  que demostrà la igualtat dels dos equips.
web U.E.Lloret

Los comentarios están cerrados.