Sports de ca Nostra

Isern: “El mundial de pàdel reafirma les credencials de Palma com a seu de competicions de màxim nivell”‏

Mundial1El batle ha presentat aquest matí a Cort el XII Iberostar Campionat del Món de Pàdel Trofeu Padelmanía que se celebrarà a la nostra ciutat del 20 al 26 d’octubre i que tindrà a Son Moix com a seu principal 

Palma, 9 d’octubre de 2014.- El batle de Palma, Mateo Isern, ha presentat aquest matí al Saló de Sessions de Cort el XII Iberostar Campionat del Món de Pàdel que del 20 al 26 d’octubre reunirà al Palau Municipal d’Esports Son Moix als millors padelistas del planeta entre els quals hi ha els membres de la selecció espanyola, en les seves categories masculina i femenina, posseïdora de sis títols mundials, i en la qual milita la palmesana Sandra Hernández.

 

Isern ha destacat l’excepcionalitat d’aquest campionat ja que “no tots els dies es presenta un mundial a la nostra ciutat”, un fet que ha permès que “Palma torni a convertir-se en el centre de l’atenció esportiva internacional reafirmant les seves credencials com a seu de competicions de màxim nivell”. En aquest sentit, ha destacat que “és una gran notícia per a Palma i per als aficionats al pàdel, que són molts a la nostra ciutat”.

 

Isern ha afirmat que aquest mundial “evidencia una demostració de plena confiança” dels organitzadors en la capacitat de Palma per ser “seu d’esdeveniments de transcendència mundial. No seria possible si la nostra ciutat no oferís les necessàries garanties per a la seva celebració”.

 

En aquest sentit, ha agraït a la Federació Internacional de Pàdel i a la Federació Espanyola de Pàdel, representades avui pels seus respectius presidents, Daniel Patti i Miguel Medina Balenciaga, el fet de “comptar amb la nostra ciutat” així com la “confiança” demostrada. “Podran comprovar que Palma és mereixedora de la distinció que suposa ser seu d’aquest campionat mundial” ja que compta amb el Palau d’Esports de Son Moix, “unes instal·lacions d’avantguarda que reuneixen tot el necessari per erigir-se en seu del seu primer gran esdeveniment de caràcter global”.

 

Igualment, ha destacat la “implicació i la confiança mostrada per Iberostar Hotels and Resorts, una cadena “sempre atenta a la promoció de l’esport i a la projecció de Palma com a destinació turística durant tot l’any”; a Air Europa, “que durà a Palma als millors panelistes del món”, i al Govern de les Illes Balears, que “amb la seva implicació en aquest campionat reafirma el seu suport a aquest ajuntament de donar una dimensió internacional al nom de Palma”.

 

Isern ha desitjat als equips espanyols “el més gran dels èxits perquè també serà el de la nostra ciutat” conscient que “aquest campionat suposa una ocasió immillorable per consolidar la progressió que el pàdel nacional ve experimentant en els darrers temps”.

 

L’acte d’aquest matí, en què també s’han presentat els trofeus per als campions del món masculí i femení, representats amb el tradicional siurell mallorquí, ha comptat també amb la presència del tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet; el director general d’Esports del Govern dels Illes Balears, Javier Morente; el director comercial d’Iberostar, Francisco Martínez; el director de Madison Agency, Luis García, i les jugadores espanyoles Sandra Hernández i Pati Llaguno.

 

Per la seva banda, Daniel Patti i Miguel Medina Balenciaga han coincidit que el mundial que es desenvoluparà a Palma tindrà la singularitat de ser “únic” respecte als anteriors, ja que “per primera vegada comptarà amb 16 països en categoria masculina i 12 en femenina”. El president de la federació espanyola ha anat més enllà afirmant que la ciutat i el nom de Mallorca “tenen màgia” ja que “per primera vegada des de fa 10 anys ha aconseguit reunir en un mateix campionat als millors jugadors del món”, precisant que “la darrera vegada en què van jugar tots va ser a Argentina, l’any 2004”.

 

Durant la celebració del mundial a Son Moix, els exteriors del Palau d’Esports acolliran una fanzone patrocinada per Adidas oberta a tots els aficionats i una mostra de tapes representativa de la gastronomia de tots els països participants.

 

Una altra dada significativa consisteix en la retransmissió, en directe per IB3 TV, de la final masculina, que posteriorment serà oferta en diferit per RTVE a través de Teledeporte el mateix diumenge horabaixa. L’organització del mundial també oferirà imatges dels partits als 16 països participants, entre d’altres.

 

Peu de foto.- D’esquerra a dreta, Luis García, director de Madison Agency; la jugadora palmesana Sandra Hernández, el tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet; el president de la Federació Internacional de Pàdel, Daniel Patti; el batle Mateo Isern, el president de la Federació Espanyola de Pàdel, Miguel Medina Balenciaga; el director general d’Esports del Govern balear, Javier Morente; el director comercial d’Iberostar Hotels and Resorts, Francisco Martínez, i la també jugadora de la selecció espanyola, Pati Llaguno, durant la presentació del mundial de pàdel al Saló de Sessions de Cort.

 

 

Isern: “El mundial de pádel reafirma las credenciales de Palma como sede de competiciones de máximo nivel”

 

El alcalde ha presentado esta mañana en Cort el XII Iberostar Campeonato del Mundo de Pádel Trofeo Padelmanía que se celebrará en nuestra ciudad del 20 al 26 de octubre y que tendrá a Son Moix como sede principal

 

 

Palma, 9 de octubre de 2014.- El alcalde de Palma, Mateo Isern, ha presentado esta mañana en el Salón de Plenos de Cort el XII Iberostar Campeonato del Mundo de Pádel que del 20 al 26 de octubre reunirá en el Palau Municipal d’Esports Son Moix a los mejores padelistas del planeta entre los cuales se cuentan los miembros de la selección española, en sus categorías masculina y femenina, poseedora de seis títulos mundiales, y en la que milita la palmesana Sandra Hernández.

 

Isern ha destacado la excepcionalidad de este campeonato ya que “no todos los días se presenta un mundial en nuestra ciudad”, un hecho que ha permitido que “Palma vuelva a convertirse en el centro de la atención deportiva internacional reafirmando sus credenciales como sede de competiciones de máximo nivel”. En este sentido, ha destacado que “es una gran noticia para Palma y para los aficionados al pádel, que son muchos en nuestra ciudad”.

 

Isern ha afirmado que este mundial “evidencia una demostración de plena confianza” de los organizadores en la capacidad de Palma para ser “sede de eventos de trascendencia mundial. No sería posible si nuestra ciudad no ofreciera las necesarias garantías para su celebración”.

 

En este sentido, ha agradecido a la Federación Internacional de Pádel y a la Federación Española de Pádel, representadas hoy por sus respectivos presidentes, Daniel Patti y Miguel Medina Balenciaga, el hecho de “contar con nuestra ciudad” así como la “confianza” demostrada. “Podrán comprobar que Palma es merecedora de la distinción que supone ser sede de este campeonato mundial” ya que cuenta con el Palau d’Esports de Son Moix, “unas instalaciones de vanguardia que reúnen todo lo necesario para erigirse en sede de su primer gran evento de carácter global”.

 

Igualmente, ha destacado la “implicación y la confianza mostrada por Iberostar Hotels and Resorts, una cadena “siempre atenta a la promoción del deporte y a la proyección de Palma como destino turístico en cualquier época del año”; a Air Europa, “que traerá a Palma a los mejores panelistas del mundo”, y al Govern de les Illes Balears, que “con su implicación en este campeonato reafirma su apoyo a este ayuntamiento de dar una dimensión internacional al nombre de Palma”.

 

Isern ha deseado a los equipos españoles “el mayor de los éxitos porque también será el de nuestra ciudad” consciente de que “este campeonato supone una ocasión inmejorable para consolidar la progresión que el pádel nacional viene experimentando en los últimos tiempos”.

 

El acto de esta mañana, en el que también se han presentado los trofeos para los campeones del mundo masculino y femenino, representados con el tradicional siurell mallorquín, ha contado también con la presencia del teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet; el director general de Deportes del Govern de les Illes Balears, Javier Morente; el director comercial de Iberostar, Francisco Martínez; el director de Madison Agency, Luis García, y las jugadoras españolas Sandra Hernández y Pati Llaguno.

 

Por su parte, Daniel Patti y Miguel Medina Balenciaga han coincidido que el mundial que se desarrollará en Palma tendrá la singularidad de ser “único” con respecto a los anteriores, ya que “por primera vez contará con 16 países en categoría masculina y 12 en femenina”. El presidente de la federación española ha ido más allá afirmando que la ciudad y el nombre de Mallorca “tienen magia” ya que “por primera vez desde hace 10 años ha logrado reunir en un mismo campeonato a los mejores jugadores del mundo”, precisando que “la última vez en la que jugaron todos fue en Argentina, en el año 2004”.

 

Durante la celebración del mundial en Son Moix, los exteriores del Palau d’Esports acogerán una fanzone patrocinada por Adidas abierta a todos los aficionados y una muestra de tapas representativa de la gastronomía de todos los países participantes.

 

Otro dato significativo consiste en la retransmisión, en directo por IB3 TV, de la final masculina, que posteriormente será ofrecida en diferido por RTVE a través de Teledeporte el mismo domingo por la tarde. La organización del mundial también ofrecerá imágenes de los partidos a los 16 países participantes, entre otros.

 

Pie de foto.- De izquierda a derecha, Luis García, director de Madison Agency; la jugadora palmesana Sandra Hernández, el teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet; el presidente de la Federación Internacional de Pádel, Daniel Patti; el alcalde Mateo Isern, el presidente de la Federación Española de Pádel, Miguel Medina Balenciaga; el director general de Deportes del Govern balear, Javier Morente; el director comercial de Iberostar Hotels and Resorts, Francisco Martínez, y la también jugadora de la selección española, Pati Llaguno, durante la presentación del mundial de pádel en el Salón de Plenos de Cort.

Los comentarios están cerrados.