BUNYOLA C.F. AMATER – SON SARDINA (3-0)

9 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria:

bunyolaBon partit  el que va disputar l’equip amater el passat diumenge al camp MIQUEL BESTAR, amb resultat favorable per 3-0. Amb aquesta nova victĂČria es col·loca lĂ­der de la Segona Regional.

La primera part, com tot el partit, fou de clar domini BunyolĂ­, el BCF va sortir amb les idees molt clares i va tenir la pilota durant tot el partit, cercant bones combinacions per arribar a la porteria contrĂ ria, tot i gaudir d’algunes ocasions la primera part va acabar amb 0-0.

A la segona part el BCF va sortir decidit a guanyar el partit, i al minut 3 de la segona part, Jaume BorrĂ s va assistir a AdriĂ  Adell perquĂš marcĂ s el seu primer gol com a jugador del BCF. DesprĂ©s del gol, curiosament, van venir els pitjors moments de l’equip, que es va descol·locar durant uns 15 minuts on el porter Fran va fer una magnĂ­fica aturada per salvar el que haguĂ©s estat l’empat, desprĂ©s d’aixĂČ va tornar el domini i les ocasions. Johna va fer un gran gol desprĂ©s d’un xut desde la frontal col·locant el 2-0 i mĂ©s tard, Jaume BorrĂ s desprĂ©s d’una gran jugada va deixar el marcador amb el definitiu 3-0.

El prĂČxim partit es jugarĂ  a Valldemossa front l’At.Valldemossa, el diumenge a les 17:30.