Club Voleibol Manacor

7 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
voley manacor

voley manacor

PRIMER PARTIT I PRIMERA VICTÒRIA DE L’EQUIP DE 1ÂȘ BALEAR FEMENINA
CV. Manacor- CV Son Ferrer : 3-0 (25-12, 25-10, 25-17).
Començament de la Lliga i fĂ cil victĂČria del nostre equip davant el Son Ferrer, un equip que s’ha renovat bastant en relaciĂł a l’any pasat.
Aquest diumenge el nostre equip se desplaça a Eivissa per jugar amb el CV. Cor Pitius , seguramente no ho tendrĂ  tan fĂ cil com en el primer partit per obtenir la victĂČria. Els desitjam molta sort.

PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

El nostre equip de 1ÂȘ DivisiĂł Nacional Masculina va jugar el dissabte passat un amistĂłs dins la pista del CV. Ca’n Ventura Palma.
L’equip palmesà, seguramente un dels equips mes forts de la categoria, va sortir molt motivat, i se va imposar clarament al nostre equip, que no va tenir el seu dia, per un clar 3-0.
Els 2 equips varen jugar un quart set que va esser guanyat pel nostre equip.

COMENCEN LES LLIGUES A LES CATEGORIES JUVENIL I 1ÂȘ BALEAR MASCULINA

Aquest dissabte ja es posen en marxa els partits a la resta de categories de federats.
L’equip de 1ÂȘ Balear Masculina debuta a Son Ferrer. Aquest partit se juga el dissabte a les 20’00 hores i esperem que els nostres jugadors tornin amb una victĂČria.
Aquest any el nostre Club ha aconseguit fer un equip Juvenil MasculĂ­, amb la majorĂ­a de jugadors nous i que debutarĂĄn el dissabte a Manacor amb el CV. Sant Joan de segona Balear, un altre equip nou.
L’equip Juvenil Femení de Porto Cristo debuta aquest divendres dins la pista del Sagrat Cor de Palma i el Juvenil de Manacor juga a Manacor amb el CV. Sant Josep de Palma.
Els horaris dels partits dels nostres equips que juguen dins Manacor son els segĂŒents :
Juvenil Femení : CV. Manacor – Sant Josep, dissabte a les 11’00 hores.
2ÂȘ Balear Masculina : CV. Manacor Juvenil-CV. Sant Joan, dissabte a les 16’00 hores.

Comentarios cerrados