Sports de ca Nostra

Primera derrota de l’Athletic Club de Montuïri.‏

at montuiriComençava el partit a les 19:30h al llunyà camp d’Andratx. En el primer temps atacaven els andritxols fins que Hidalgo (16′) marcava el primer gol del partit, guanyant l’esquena a la defensa visitant (1-0). Al final de la primera part Ferrer (44′) de vaselina feia el segon gol (2-0). En el temps de descompte l’àrbitre xiulava una falta a la frontal de l’àrea local, Rechach(46′) la xutava i la pilota entrava a fons de la porteria(2-1), just després el col·legiat marcava la fi del primer temps.
A la segona part, és produïa una falta defora de l’àrea de l’Andratx sobre Mayol i Rechach(59′) tornava a marcar gol de falta (2-2). Els atlètics començaren a tenir més ocasions, però després d’un mal entès entre Rechach i Salas, Ferrer (78′) aprofitava l’errada i feia el definitiu 3-2. Després els visitants varen tenir vàries ocasions de gol sense èxit.
Alineació: Salas, Candela, Aloy, Cerdà Cifre, Rechach, Bergas, Ginard, Mayol, Servera, Solier, Nicolau.
Suplents:  Miralles Martorell, Coll, Ramis, Mesquida, Barceló.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Daniel Ortiz.
Canvis:  Barceló per Nicolau (55′), Mesquida per Bergas (76′).
Targetes grogues:  Rechach (49′), Mayol (66′).
Àrbitre: Morey García.
 
La mitja d’edat de l’onze titular del partit va ser de 21 anys.
Des de el club volem agrair a la trentena d’aficionats que varen venir fins Andratx.
 
El proper partit és l’únic del mes d’octubre que juga l’Athletic com a local. Athletic Club de Montuïri – Son Xilemis “B” a les 18h al Revolt.
Fotografies del partit:

Los comentarios están cerrados.