Sports de ca Nostra

Infantil Primera Regional ; Manacor – Penya Arrabal (1-0) VICTÒRIA MOLT TREBALLADA DEL MANACOR INFANTIL

manacor_infantilBon partit el disputat dissabte horabaixa a na capellera entre el Manacor, quart classificat, i la Penya Arrabal, líder del grup B de 1a regional d’infantils. 


Els locals venien d’empatar a 0 dins Vilafranca contra es Pla i els palmesans de guanyar 4-0 amb el Ferriolense. Es presumia que seria un partit difícil pels manacorins  perquè la Penya duia 8 gols a favor i cap en contra i comptava amb dos dels màxims golejadors de la categoria. Durant la setmana l’equip local planificà com aturar als seus dos jugadors més perillosos i ho va aconseguir amb una gran feina defensiva de tot l’equip. El Manacor, que disposava de més ocasions que la Penya tot i ser els visitants que varen tenir les dues més clares amb dues molt bones intervencions del porter Gaspar. I quan el partit estava a punt de finalitzar i quan pareixia que tornaria a acabar amb empat a 0, sorgí una jugada entre en Jesus i Joan Sbert, on el segon materialitzà l’únic gol del partit el qual donà els tres punts als locals. Gran victòria i un bon cop de moral de cara als propers partits.

FITXA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

Los comentarios están cerrados.