CVS SOLLER TOURS : ARRANCA LA PRIMERA BALEAR, COMENÇA L’ESPECTACLE!! CVS Sóller Tours 3-2 VC CIDE (25-10/17-25/15-25/25-14/15-9)

6 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyPel CVS Sóller Tours jugaren : Paula, Diana, Marga, Adela, Antonia, Nena, Neus, Irene i Blanca.

Si qualqú va déixar d’anar a Son Angelats a veure l’estrena de les nostre guerreres a la Primera Balear, es deu estar estirant els cabells. Quatre sets d’alt nivell, amb emoció i molta, molta lluita damunt el parquet de Son Angelats, deixaren els assistents mes que satisfets.

El CIDE, que cada any conta en les seves files amb jugadores de primer nivell nacional, arribava com a clar favorit davant l’incògnita de saber el rendiment col-lectiu d’un CVS Sóller Tours renovat respecte a les darreres temporades.
Però el primer set va deixar clar que el favoritisme nomes era una etiqueta i que les nostres no ho posarien gens fàcil. L’alternança d’encerts va fer que els sets caiguessin d’un costat o l’altra mantenint sempre l’igualtat en el marcador amb punts llarguissims, amb molta defensa i lluita.

 

Les solleriques s’aguantaren damunt molta feina col-lectiva, molta feina en bloqueig i l’encert de les atacants que acumularen poques errades no forçades. El CIDE potser va dependre mes de les seves dues receptores que acabaren el partit donant sensació de certa fatiga amb mes errades de les habituals.
Al final, victòria 3-2 i alegria general de tots els presents… Enhorabona i a seguir!!!… Proper partit de les nostres dissabte que ve a les 16:00 h davant el Son Ferrer.

Comentarios cerrados