Sports de ca Nostra

3-2: Desenllaç cruel pel l’Espanyol B devant el Mallorca

CapturaFinal amarg pels homes de Planagumà en el duel de filials davant del Mallorca B. Els blanc-i-blaus van aconseguir avançar-se gràcies a un gol de Carmona als deu minuts però els balears van tornar a posar l’empat al marcador des del punt de penal. Ja en el tram final de partit, el Mallorca va capgirar el marcador amb un gol de Cedric però els espanyolistes no van abaixar els braços i Jairo va aconseguir l’empat a 2 a tres minuts pel final. Malauradament, en l’últim sospir, Cedric va tornar a aparèixer per fer el 3-2 definitiu en el temps de descompte.

Partit travat des del xiulet inicial amb un Mallorca B que no va deixar desplegar el futbol de combinació habitual dels espanyolistes. Tot i així, Carmona va trobar el camí del gol en una passada a l’espai que va aprofitar per superar al porter i posar el 0-1 al marcador als deu minuts de joc.

Arrel del gol, el filial va créixer i malgrat les interrupcions va trobar-se més còmode sobre la gespa. No obstant, en una de les primeres arribades locals, l’àrbitre va assenyalar el punt de penal en una decisió molt protestada pels homes de Planagumà. Sergio no va fallar des del punt de penal i va tornar a situar l’empat al marcador als 18 minuts de la primera.

Amb l’1-1, l’Espanyol B va tenir opcions de marxar al descans amb el marcador a favor, primer amb un xut d’Adrià Carmona des de fora l’àrea i després amb un altre intent de Marc Fernández. Però en cap de les dues ocasions van poder superar a Royo.

A la segona meitat el partit va seguir el mateix guió que en el primer temps. Un partit encallat al mig del camp, poc fluid i sense excessives arribades a cap de les dues àrees. Tot i això, a un quart d’hora pel final, el Mallorca va tornar a mostrar la seva efectivitat de cara al gol quan Cedric s’avançava dins l’àrea i empenyia la pilota per posar en avantatge al seu equip.

Lluny de llençar la tovallola, els jugadors de l’Espanyol B van provar de totes maneres tornar a igualar el partit i d’aquesta actitud va néixer el gol de Jairo amb una passada filtrada entre la defensa que el davanter blanc-i-blau no va perdonar davant de Royo. Quan l’empat semblava el resultat definitiu i fins i tot Mamadou havia tingut opcions de donar la victòria al filial espanyolista, va tornar a aparèixer Cedric en temps de descompte aprofitant una pilota dividida entre dos centrals per fer el 3-2 definitiu.

Fitxa tècnica:

RCD Mallorca B: Royo, Cifre, Gabri, Raúl, One, Clausi, Sergio (Kike, min.75), Sastre (Uche, min.66), Iriarte (Domi, min.84), Cedric i Brandon.

Espanyol B: Andrés, Rober, Raillo, Ángel, Héctor, Joan, Marc Fernández (Rubén Duarte, min.89), Pol Llonch, Jairo, Carmona (Mamadou, min.66) i Luque (Sales, min.89).

Gols: 0-1, Carmona (min.10); 1-1, Sergio (p.)(min.18); 2-1, Cedric (min.76); 2-2, Jairo (min.87) i 3-2, Cedric (min.90).

Àrbitre: Sr. Pulido Santana (Col. Las Palmas). Va amonestar a Raillo, Héctor, Pol Llonch, Gabri, Sastre i Iriarte.

Incidències: Ciutat Esportiva Antonio Asensio.
web RCD.Español

Los comentarios están cerrados.