Presentació del nou autocar corporatiu del Palma Futsal‏

24 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

fotogrup1CapturaEl tinent de batlia de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha assistit avui a l’acte de presentació del nou autocar que promociona la imatge corporativa de l’equip de futbol sala Palma Futsal.

 

A la serigrafia que cobreix l’autocar apareixen l’escut i el nom del club, a més dels logotips de l’Ajuntament de Palma i de les principals empreses col·laboradores.

 

A l’acte també han assistit el president del Palma Futsal, Miquel Jaume, el gerent del club, José Tirado, membres de la junta directiva, jugadors i membres del cos tècnic de l’equip, a més de representants de les empreses patrocinadores.

 

Gilet ha agraït als presents la col·laboració de tots per aquesta iniciativa, i ha convidat tots els palmesans a assistir al partit que enfrontarà el Palma Futsal contra el Inter Movistar el proper divendres a les 20h al Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

 

 

El teniente de alcalde de Cultura y Deportes asiste a la presentación del nuevo autocar corporativo del Palma Futsal

 

 

Palma, 24 de septiembre de 2014.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes del Ayuntamiento de Palma, Fernando Gilet, ha asistido hoy al acto de presentación del nuevo autocar que promociona la imagen corporativa del equipo de fútbol sala Palma Futsal. En la serigrafía que cubre el autocar aparecen el escudo y el nombre del club, además de los logotipos del Ayuntamiento de Palma y de las principales empresas colaboradoras.

 

Al acto también han asistido el presidente del Palma Futsal, Miquel Jaume, el gerente del club, José Tirado, miembros de la junta directiva, jugadores y miembros del cuerpo técnico del equipo, además de representantes de las empresas patrocinadoras.

 

Gilet ha agradecido a los presentes la colaboración de todos por esta iniciativa y ha invitado a los palmesanos a asistir al partido que enfrentará al Palma Futsal contra el Inter Movistar el próximo viernes a las 20h en el Palacio Municipal de Deportes de Son Moix.

Premsa Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados