MULTITUDINÀRIA PRESENTACIÓ DE LA FUNDACIÓ DEL FUTBOL BALEAR (Galeria de Fotos)

23 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

DSC_0017El batle de Palma, el conseller de Turisme i Esports i el vicepresident del Consell varen assistir a l’acte multitudinari on Miquel Bestard va presentar la nova institució.

La Sala d’actes de l’edifici “Francesc Quetglas” va quedar petita per acollir els representants del món del futbol que no se volien perdre la cita. Polítics, presidents de clubs, directius, empresaris, i representants d’asociacions varen escoltar el discurs del president de la FFIB. A més del batle de Palma també hi eren els tinents de batle d’Urbanisme i Esports, Jesús Valls i Fernando Gilet.

“La Fundació del Futbol –va dir Miquel Bestard– estarà dedicada a la solidaritat, la integració i l’ajuda al col·lectiu de futbolistes”. Bestard, que també presideix la Fundació, va agraïr al batle de Palma les gestions que varen culminar amb l’adquisició, per part de la Federació, de les instal·lacions de Son Malferit, que ara està en reformes: “La Federació de Futbol està entrant en una etapa nova, que se pot visualitzar en la nova seu que se inaugurarà el mes de març i en la Fundació presentada avui”. Va acabar el seu parlament demanant l’ajuda de tothom per dur endavant la labor solidària de la Fundació.

El conseller de Turisme i Esports i el vicepresident del Consell varen felicitar a la Federació per la creació de la Fundació, i se varen mostrar disposats a col·laborar en les iniciatives socials que se proposin.

Va tancar l’acte el batle de Palma, que va fer una lloança al paper de Miquel Bestard com a màxim responsable de la FFIB, i li va assegurar que estava molt satisfet del Conveni duit a terme amb la Federació.
FFIB

Fotos Ricardo Martinez / Llorenç Verger

 

Comentarios cerrados