Llevant – Athletic Club de Montuïri (1-2).‏ Primera victòria a fora de casa.

23 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
10703666_639375406183763_8330878800052831664_nEl partit començava poc segons després de les 16:00h al camp sa Torre d’es Enagistes.

Els dos equips arribaven a l’àrea contrària però sense èxit, fins que un xut de Solier (23′) estrenava el marcador. Poc abans d’acabar la primera part Cerdà Cerdà, després d’un mal moviment, es lesionava al genoll i encenia totes les alarmes.
Just començar el segon temps Cerdà Cerdà demanà el canvi per la impossibilitat de seguir jugant a causa del mal de genoll. Els llevantins tegueren més d’una ocasió fins que Guerra (66′) empatà el partit. Pocs minuts després Barceló (70′) feia el segon gol atlètic del partit amb una assistència de Servera.
Al final del partit el Llevant va tenir algunes ocasions de gol però el marcador ja no es va moure del 1-2.
Cal destacar el debut dels jugadors Coronado, Ramis i Arbona amb l’Athletic en el present partit i que la lesió de Cerdà Cerdà no es de gravetat.
Gran primera victòria a camp contrari.

Alineació: Salas, Candela, Cerdà Cerdà, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Barceló, Mayol, Solier, Servera, Mesquida.
Suplents: Miralles Martorell, Coronado, Coll, Arbona, Ramis.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Mayol
Canvis: Coronado per Cerdà Cerdà (47′), Ramis per Mesquida (80′), Coll per Barceló (86′), Arbona per Servera (92′).
Targetes grogues: Servera (81′).
Àrbitre: Martinez Fernandez.

El pròxim partit serà dissabte a les 18:00h al Revolt: Athletic Club de Montuïri – Son Sardina.