CONSTÀNCIA UN RIVAL AMB HISTÒRIA VISITA EL MANACOR DE TERCERA

20 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

cos_tecnic_3a-300x199Dissabte, a partir de les 17.30 hores a Na Capellera. Preu entrada: només 5 euros.

 
El CD Manacor té aquest dissabte un difícil compromís a Na Capellera contra el CE Constància, un equip renovat que torna aquesta temporada a la 3ª Divisió Balear després de militar dos anys seguits a segona i que ja ha anunciat l’objectiu de lluitar, altra vegada, per la promoció d’ascens. De moment, els inquers han sumat 5 punts amb una única victòria a Son Cladera, dos empats contra el Poblense i el també complicat Binissalem. La sorpresa fou la derrota dins Llosetense per 2 a 0.

Per tant, partit interessant en jornada de fira i festiva a Manacor per veure aquest cap de setmana a Na Capellera, dissabte a les 17.30h, i per només 5 euros l’entrada.

Llosetense A-Platges de Calvià, que juntament amb el Mercadal ocupen les primeres posicions amb 9 punts és l’altra partit interessant d’aquesta jornada de Tercera Divisió.


Recordar que abans del partit podeu sol.licitar el vostre abonament (50 euros) i poder disfrutar de tots els partits de juvenil Divisió Honor, Preferent, Regional i Tercera Divisió del CD Manacor.
El Club
Foto PepSila

Comentarios cerrados