Migjorn-Atlètic De Ciutadella CF (0-3)

15 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

10411187_372019129611933_1650437429512354702_nBon començament de competició!!! Clara victòria a cal nostres amics del Migjorn després d’una primera part igualada i típica d’aquestes altures de temporada. El 0-0 del descans ho deia tot. Però els homes de Rafa Torres, a partir de la reanudació, han començat a imposar l’habitual joc de toc que ha desfondat físicament l’equip des Migjorn.

Els pocs canvis que tenim han sigut clau per canviar el color del partit. Un clar penal comés a Joan Llonga i transformat per Oscar Tudurí ha servit per obrir la lata. Després, dos golaços del propi Joan Llonga, que ha sigut el protagonista en la tornada a la que va ser la seva casa esportiva durant quatre anys, el primer després d’una bona internada per la banda de Josep Seguí i el segón de falta per tot l’escaire, han servit per posar les coses com mereixien.

Mencionar que el nostre nou jugador Joan Llonga ha tingut el gest de no celebrar els gols davant la seva ex afició. Un detall que l’honra. En fi, començam bastant bé, però encara hi ha molta feina per fer, no estem ni al 60 %. Però ara amb el descans de la propera jornada i la recuperació de lesionats i gent que acaba temporada de feina, podem tancar quasi bé la plantilla i per fi començar a entrenar i jugar tots junts. Segur que es notarà. Enhorabona jugadors. De moment, líders. AÚPA ATLÈTIC!!!