Jordi Bou Sastre, vencedor del XXXVI MĂ ster de Tennis de Balears en categoria infantil

15 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

jordi_bou_2Les finals de les Balears, tant femenina com masculna, en les categories benjamĂ­, alevĂ­, infantil i cadet, al costat de la final jĂșnior masculina, es van celebrar a Palmanova, el cap de setmana del 4 al 6 de setembre. DesprĂ©s de les finals, es va dur a terme el lliurament de trofeus, a les mateixes instal·lacions del Guillermo Vilas Tennis Academy.

Van disputar les finals els 16 millors classificats dels set tornejos disputats al llarg de la geografia de les Illes Balears.

Jordi Bou, en categoria Infantil (la seva categoria), va vĂšncer en els tornejos de Peguera, cala Blava i Manacor; va ser subcampiĂł en els de Ciutadella (Menorca) i Santa Ponça, i no participĂ  en els tornejos de MaĂł i d’Eivissa. Tot plegat li va permetre quedar el primer de la categoria. Li faltava guanyar el MĂ ster, i aixĂ­ ho va, arrodonint una excel·lent temporada.

A la final del MĂ ster, desprĂ©s d’una autĂšntica maratĂł de partits, va guanyar al formenterenc Gerard Escandell.

Un cop classificat per a la final del MĂ ster d’infantils, en Jordi tambĂ© participĂ  en els tornejos de cadets, en quĂš va guanyar a cala Blava i va ser semifinalista a Ciutadella, cosa que li va permetre classificar-se igualment per jugar el MĂ ster d’aquesta categoria, on va perdre en semifinals contra qui sen seria el campiĂł, Juan Bautista. CAPVERMELL.ORG

Comentarios cerrados