Sports de ca Nostra

La IV edició de la Fitness Palma tanca les seves portes amb la presència de milers de visitants i participants en les diferents activitats esportives‏

005 La Zumbathon solidària de menjar per al Banc d’Aliments clausura aquesta nova edició

 

Palma, 14 de setembre de 2014.- El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha confirmat que s’han complert les expectatives d’assistència de visitants i participants en la IV edició de la Fitness Palma 2014 que ha congregat aquest cap de setmana en el Parc de la Mar a milers de visitants i participants en les diferents activitats programades. La zumbathon solidària ha posat punt i final a aquesta nova edició.

La Fitness Palma s’ha presentat aquest any amb nombroses novetats dirigides a totes les edats com el SUP Ioga i el Fitness Yoga, realitzada sobre taules de padel surf, així com altres activitats esportives com el Cycling, Crossfit, Zumba o Pilates, pista d’activitats per als nins, exercicis de psicomotricitat, balls moderns i activitats de jumping, entre unes altres.

Avui diumenge, la Fitness Palma, ha tornat a congregar a milers de visitants i esportistes que han participat en les activitats programades en els set escenaris disposats en el Parc de la Mar.

Al llarg del dia, ha continuat el concurs fotogràfic de Esport Gràfica- Fitness Palma 20114, s’ha celebrat una nova carrera de Running Tours pel centre de la ciutat i el Passeig Marítim i un passeig en la modalitat de Nordick Walking-

Fitness Palma ha tancat les seves portes amb la celebració de la Zumbathon solidària amb una aportació voluntària d’aliments no peribles al Banc d’Aliments. S’han habilitat diversos punts de recollida al llarg de tota la fira, amb punt central d’organització en la carpa del Institut Municipal d’Esports (IME).

L’organització ha tornat a agrair la labor desinteressada de el “Voluntariat Esportiu de Palma”, pel seu treball i esforç en aquesta IV edició de la Fitness Palma.

 

Peus de foto:

La zumbathon solidària ha estat tot un èxit de participació.

La fira ha estat visitada per milers de persones.

 

La IV edición de la Fitness Palma cierra sus puertas con la presencia de miles de visitantes y participantes en las diferentes actividades deportivas

 

La Zumbathon solidaria de comida para el Banco de Alimentos clausura esta nueva edición

Palma, 14 de septiembre de 2014.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, ha confirmado que se han cumplido las expectativas de asistencia de visitantes y participantes en la IV edición de la Fitness Palma 2014 que ha congregado este fin de semana en el Parc de la Mar a miles de visitantes y participantes en las diferentes actividades programadas. La zumbathon solidaria ha puesto punto y final a esta nueva edición.

La Fitness Palma se ha presentado este año con numerosas novedades dirigidas a todas las edades como el SUP Yoga y el Fitness Yoga, realizada sobre tablas de padel surf, así como otras actividades deportivas como el Cycling, Crossfit, Zumba o Pilates, pista de actividades para los niños, ejercicios de psicomotricidad, bailes modernos y actividades de jumping, entre otras.

Hoy domingo, la Fitness Palma, ha vuelto a congregar a miles de visitantes y deportistas que han participado en las actividades programadas en los siete escenarios dispuestos en el Parc de la Mar.

A lo largo del día, ha continuado el concurso fotográfico de Esport Gráfica- Fitness Palma 20114, se ha celebrado una nueva carrera de Running Tours por el centro de la ciudad y el Paseo Marítimo y un paseo en la modalidad de Nordick Walking-

Fitness Palma ha cerrado sus puertas con la celebración de la Zumbathon solidaria con una aportación voluntaria de alimentos no perecederos al Banco de Alimentos. Se han habilitado varios puntos de recogida a lo largo de toda la feria, con punto central de organización en la carpa del Institut Municipal d’Esports (IME).

La organización ha vuelto a agradecer la labor desinteresada del “Voluntariat Esportiu de Palma”, por su trabajo y esfuerzo en esta IV edición de la Fitness Palma.

 

Pies de foto:

La zumbathon solidaria ha sido todo un éxito de participación.

La feria ha sido visitada por miles de personas.

012 009

Los comentarios están cerrados.