Preferente: UE Sami 1 – 2 CCE Sant Lluis

13 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

74-300x180No podien començar millor la Copa per a l’equip Regional, dos gols de Joshua decantar clarament la balança per al conjunt de Moyano que porto els primers tres punts al seu caseller després de vèncer per un gol a 2 a la UE Sami, per a molts un els favorits a tot en aquesta estrenada Copa Regional.

Els lluisers amb encara el tanc de gasolina mig ple van realitzar un partit seriós i ordenat que els va servir per doblegar un rival encara en construcció però amb gran qualitat. Però el CCE no es va intimidar per res, conscient de les seves grans possibilitats de victòria si aconseguia desenvolupar el partit que va fer.

Els primers instants del partit van servir per temptejar l’un a l’altre per veure les intencions del seu rival, els locals volien imposar el seu ritme al partit però els nostres, amb un excepcional entramat defensiu van donar escasses oportunitats als salmistes de acostar-se a la meta defensada per Santi.

El primer ensurt del partit va arribar al minut 11, quan un xut llunyà de Nil el trec molt bé Santi amb una encertada estirada.

Era el primer indici de perill de la trobada que veien els espectadors que van haver d’esperar fins al minut 38 per veure de nou una clara oportunitat. Llançament de falta lateral a l’interior de l’àrea lluisera en què Miguel Pau en intentar aclarir enviament sense voler la pilota al pal.

DSC00082

Encara que les ocasions estaven arribant pel bàndol local, els lluisers amb uns punyals a les dues bandes, Pepe i Isael, portaven de cap als seus defensors. En una arrencada des de banda dreta, va arribar la primera oportunitat clara per als de Moyano. En un perfecte eslàlom de Pepe, va aconseguir desfer-se de fins a tres rivals, es va plantar sol davant el porter Oscar que rebuig el seu xut amb la cama dreta quan el jove lluiser s’havia plantat en un mà a mà davant seu, el rebuig quedo als peus de Joshua, que no va encertar en la rematada, enviant la defensa la pilota a córner. Era el minut 41 i el descans estava a prop, el tant hauria donat ales als visitants.

No va ser l’última ocasió de perill del primer temps. Un nou xut de Joshua que marxo excessivament creuat prop del pal esquerre de Oscar va ser el segon avís dels blaus al seu rival.

El pas per vestidors no canvi res, amb el pas dels minuts el CCE es trobava molt més menjat sobre la gespa arribant a portar completament la maneta del partit. Fruit d’això, al minut 51 va arribar el primer gol del matx. Jugada perfecta de l’atac lluiser que va trobar a un inspirat Joshua que tremend xut aconseguia batre el porter local posant per davant justament als seus. Era el 0-1 i el partit es posava molt de cara per al CCE amb un món per davant.

DSC00076

Els de Tobal Tudurí van voler arraconar el seu rival en el seu propi camp trobant a uns blaus que van plantar cara en tot moment, gràcies a la feina de tot el grup, en tars defensives. Avançada la segona part, un parell de arrencades amb força i voluntat de Pepe van poder sentenciar el partit, la defensa samista ho va evitar fins en tres ocasions. Una rematada de Goñalons a la sortida d’un córner i després de diversos rebutjos impacte de nou al pal, enviant Álvaro posteriorment la pilota de nou a la cantonada.

A pilota parada era la forma més perillosa que tenien els locals de portar perill a la porteria visitant. El partit va arribar al minut 90 amb tot per decidir, fins que de nou va aparèixer Joshua. Contraatac molt ben portat per Llabrés que va veure a Joshua desmarcat com a acompanyant, canvi d’orientació del primer per al seu company que primer amb un excel · lent control i després amb un xut des de 25 metres va aconseguir posar la pilota lluny de l’estirada del porter local. Era el 0-2 i pràcticament la sentència, però no va ser així. El col · legiat Canals, allargo el partit fins al minut 98 i tocava patir una mica més. Minut 96 i penal a favor dels de Tobal Tudurí. L’encarregat de llançar-lo va ser Adri per als locals però es va trobar amb l’excel lent mà de Santi que va aconseguir rebutjar l’esfèric que va quedar mort a l’interior de l’àrea petita apareixent primer per allà el local Taltavull que en el segon intent va poder anotar el primer gol per seu equip. Era el 1-2 i faltava un sol minut en què el CCE va aconseguir aguantar l’últim empenta local per emportar-se un bé treballada victòria.

FITXA TÈCNICA

UE SAMI: Óscar (Aram 80 ‘), Adan (Isaac 43′), Perez (Albertí 66 ‘), Taltavull, Anglada, Tomeu (Rodríguez 74′), Adri, Nil, Goñalons (Blanc 52 ‘), Lucas i Martínez.

CCE SANT LLUÍS: Santi, Solá, Maykol (Raúl 59 ‘), Miguel Pablo, Álvaro, Loren, Migue, Isael (Llabrés 80′), Pepe (Toni Vinent 83 ‘), Manu i Joshua.

GOLS: 0-1 Min. 51 Joshua, 0-2 Min. 90 Joshua, 1-2 Min. 97 Taltavull.

ÀRBITRE: Joan Canals Soldado, auxiliat a les bandes per Barcia i Zalamea.