Segunda-B ; Olot-Mallorca-B (Diumenge 14, 12,00 Hrs)

12 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

Ferron1DesprĂ©s d’haver sumat un punt en tres jornades disputades, la UniĂł Esportiva Olot tĂ© la necessitat imperiosa d’obtenir el triomf amb la visita del Mallorca B, un filial farcit de talent que acaba de pujar a la categoria de bronze.

Els d’Arnau Sala arriben ferits desprĂ©s de la desfeta a Saragossa. No Ă©s el quĂš, sinĂł el com, deixant-se remuntar el marcador en dues accions desafortunades. La manca de punteria Ă©s un altre dels aspectes a corregir, tot i que els dos gols de Carlos MartĂ­nez sĂłn un filĂł per agafar-se. Cal passar pĂ gina i minimitzar els errors, els “famosos” petits detalls, en un duel que tot i la fase embrionĂ ria de la competiciĂł, esdevĂ© clau per no perdre de vista els primers llocs. El central Jorge Rojas, un dels capitans, tornarĂ  desprĂ©s del partit de sanciĂł.

El rival, l’equip entrenat per Javier Olaizola, Ă©s un bloc amb jugadors de qualitat que pretenen saltar al primer equip. Els balears han arrencat la lliga de forma magnĂ­fica amb dues victĂČries en tres partits (6 punts) i de ben segur seran un os dur de rossegar. De fet, les dues derrotes consecutives que han encaixat els de la Garrotxa han estat precisament contra dos filials (Espanyol B i Saragossa B).

Com sol passar contra els conjunts mallorquins, l’enfrontament serĂ  diumenge a les 12 del migdia a l’Estadi, un horari que porta bons records a l’Olot. I Ă©s que els precedents a l’hora del vermut al Municipal sĂłn esperançadors; dues victĂČries (AtlĂštic Balears i ConstĂ ncia) en els dos partits de la temporada passada. SerĂ  un dia especial per l’extrem Xavi FerrĂłn, que va jugador dos anys al juvenil del Mallorca i es retrobarĂ  amb alguns dels seus ex-companys.

Parlant de precedents, en aquest cas histĂČrics, els garrotxins no s’han enfrontament mai al filial del Mallorca perĂČ sĂ­ al primer equip. Concretament van ser dos partits de pretemporada de l’any 1982 i 83 quan els de Ses Illes van visitar la capital olotina. Els duels van acabar amb victĂČria visitant (1-3) i triomf olotĂ­ (3-1) respectivament (informaciĂł de Pep SolĂ©s, president dels Exjugadors).
Fuente OLOT.CF

Comentarios cerrados