U.E. LLORET-C.E. ARTA (3-1)

8 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

6869Primer partit a casa i primera victĂČria del Lloret, que li  permet mantenir-se com a lĂ­der de la primera regional.  L’encontre començà molt bĂ© pels interessos del Lloret, ja  que ben aviat aconseguiria avançar-se al marcador amb  un espectacular contraatac de llibre que culminaria en  Sergio.

Minuts desprĂšs arribaria una rigorosa expulsió  d’un jugador de l’ArtĂ , amb superioritat numĂšrica el Lloret  aconseguĂ­ fer el 2 a 0, amb un gran gol d’en Ramon.  Semblava que el partit estava sentenciat, perĂČ l’àrbitre  continuĂ  amb un llistĂł molt baix i sancionĂ  amb vermella directa una falta d’en Fleky. D’aquesta manera els dos  equips arribaren al final de la primera meitat amb un  jugador menys. L’inici de la segona part tornĂ  a ser mogut, ja que el  Lloret es quedaria amb 9 jugadors per una protesta de  n’Alex que va suposar la segona groga. Amb un jugador  mĂ©s l’ArtĂ  es llançà a l’atac i aconseguĂ­ retallar  distĂ ncies, fins i tot, estavellĂ  una pilota al travesser que  hauria suposat l’empat. PerĂČ a mesura que els minuts  passaren el Lloret va aconseguir controlar el partit i  disposĂ  fins i tot d’alguna arribada de perill. Finalment el  partit quedĂ  sentenciat als darrers instants, quan el Lloret  aconseguiria fer el 3 a 1 definitiu amb un gol d’en Juanmi.   Des de el club volem agrair el suport de la nombrosa  aficiĂł que va acudir al camp per fer costat a l’equip, demostrant una vegada mĂ©s la vostra fidelitat que ens fa diferents a la resta d’equips.