IV edició de Fitness Palma,13 i 14 de setembre

8 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

0_83037_1Cort presenta la IV edició de Fitness Palma, amb més horari, activitats, novetats i escenaris que mai. http://bit.ly/1lMm5QG
Programa: http://bit.ly/1u67n8j

Fernando Gilet: «Cort posa molta il·lusió en Fitness Palma, una iniciativa d’èxit per la seva proposta i la seva resposta»

Es tracta d’un exemple de col·laboració publicoprivada, «sense la qual seria impossible dur-la endavant», segons Gilet

Totes les activitats són obertes a la participació ciutadana i totalment gratuïtes

El tinent de batlia de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha presentat la IV edició de Fitness Palma, un esdeveniment «al qual a Cort tenim una estimació especial, ja que ha sorgit de la feina conjunta de l’Administració i la iniciativa privada, i és pioner a llançar un missatge de consolidació de Palma com a ciutat oberta, dinàmica, activa, vital, jove i compromesa amb l’esport», segons ha afirmat Gilet. La edició d’enguany, «amb més activitats, un horari més ampli, i més escenaris que mai», tindrà lloc els dies 13 i 14 de setembre a l’incomparable marc del parc de la Mar. El tinent de batlia ha volgut subratllar que es tracta «d’un exemple de gestió» i hi ha afegit que Cort «posa molta il·lusió en aquest esdeveniment, que ja sorgeix per si sol, la qual cosa és el millor símptoma d’èxit de la iniciativa, tant per la seva proposta com per la seva resposta».

L’objectiu essencial de la Fitness Palma és proposar a la ciutadania el coneixement i la pràctica de diverses modalitats esportives de l’ampli sector del fitnes, mitjançant una estreta col·laboració amb els centres de fitnes de Palma que han volgut acceptar l’invitació de l’IME. A l’acte hi han assitit, entre altres, Damià Vich, director general d’Esports de l’Ajuntament, Antoni Ramis, gerent de l’IME, José Manuel Carrillo, secretari tècnic de Vicepresidència, Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, i Andreu Villalonga, gerent del Palma Arena, així com representants de diverses empreses col·laboradores.

Activitats innovadores i d’èxit-. El programa recull tot tipus d’activitats físiques i recreatives relacionades amb el fitnes, adaptades a les característiques de qualsevol interessat. Entre aquestes es troben novetats com el SUP ioga o el fitnes ioga, realitzada damunt posts de pàdel surf, així com piragüisme o el nou water walk al  llac del parc de la Mar. També es podran realitzar les activitats tradicionals de cycling, crossfit, zumba o Pilates, que estan de gran actualitat. Així mateix, es presenten activitats infantils basades en arts marcials, exercicis de psicomotricitat, balls moderns o activitats de dumping, entre d’altres.

Els assistents també trobaran recorreguts de nordic walking i la novetat de running tours, «una cursa pel centre històric que servirà com a mitjà per a conèixer la bellesa de la nostra ciutat d’una manera alternativa», ha dit Gilet.

Per primera vegada a la Fitnes Palma, es realitzarà la I Travessa Nedant de la Badia de Palma, recorregut de natació que sortirà del Portitxol i acabarà a l’Escullera del Varadero. No obstant això, la gran novetat d’enguany és la proposta de la zona 7, on per primera vegada es durà a terme l’IndoorWalking. També s’ha programat un esdeveniment que va provocar moltíssima participació a les anteriors edicions, com és el Zumbathon. També s’han ampliat els tallers d’activitats permanents, com els de crossfit, jumping, nordic walking i Taekwondo, entre altres.

Altres novetats-. La Fitnes Palma és un esdeveniment que ja s’ha consolidat. Això no obstant, millora any rere any i s’adapta a les necessitats i demandes del públic. Per aquesta raó, la IV edició tindrà un horari ampliat, de 10 a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores, tant dissabte dia 13 com diumenge dia 14. A més, les activitats s’adeqüen als horaris, s’incrementen el nombre d’escenaris fins a quatre i s’obre un nou escenari de zona infantil, que, com ha dit el regidor, «tindrà molt d’èxit perquè permetrà als pares allargar l’estiu dels seus fills». L’obertura de una nova zona i escenari, la zona 7, estarà destinada a l’Indoor Walking, mentre que el nombre d’estands dels centres de fitnes i empreses del sector arriba fins a 31 en aquesta edició.

Voluntariat i solidaritat-. Es mereix una menció especial el voluntariat esportiu de Palma, que, com sempre, farà possible que tota la ciutadania i els turistes puguin gaudir d’unes jornades d’esports i salut a l’incomparable parc de la Mar.

D’altra banda, l’organització de la II edició a Palma del Zumbathon com a cloenda, el diumenge a les 19 hores té la col·laboració de l’Associació de Monitors de Dansa i Fitness, i per a participar s’haurà de fer una aportació d’1 quilo d’aliments no peribles, que seran donats al  Banc d’Aliments.

 

Descàrrega d’arxius

Comentarios cerrados