Tercera División ; Llosetense-Constancia (2-0)

7 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

constanciaDurant aquesta tercera jornada de lliga de Tercera Divisió, se va disputar el partit CD Llosetense contra el Club Esportiu Constància d’Inca. Tot i que el camp del municipi de Lloseta va presentar unes condicions adequades a pesar d’ésser de gespa artificial, el equip Blanquinegre se’n va dur cap a ca seva el primer resultat contrari en tota la temporada.

 

Els homes de Tomeu Llompart varen lluitar en un camp que a vegades se’n va convertir en un infern de pilotades complicades i verinoses que tot d’una i a la contra podien posar en perill qualsevol estratègia de futbol que els dos equips intentassin desplegar.

Pilotades va haver-hi i grosses, ja que el públic era quasi un jugador més del partit agafant gran part dels llançament que els jugadors feien fora del camp. Aquest mateix que subscriu va endur-se’n uns quants cops de pilotes perdudes que no acabaven de trobar la porteria.

Finalment el coneixement de la pròpia casa que té el CD Llosetense va inclinar la balança al seu favor i va provocar el primer resultat contrari cap al Club Esportiu Constància de 2 gols a 0 a favor de l’equip local.

Festa de targetes grogues i fins i tot una vermella per doble amonestació a Jorge Cano Orihuela, per al conjunt local del CD Llosetense. Un total de 6 targetes grogues front a dues targetes del Club Esportiu Constància que va fer un joc molt més tranquil i sense tant de contacte cap al contrari.

Els gols de l’equip local varen ésser marcats per Eduardo Moral Serrano al minut 28 i per Alejandro Cabezas Hurtado al 84 casi ja a la fi del partit.

El quadre arbitral va ésser conformat pels col·legiats Juan Pablo Rodríguez Quintero, i assistit per Cristobal Cabanellas Reynés i Rafael Serra Crespi.

 

Les alineacions que varen presentar els conjunts son les següents:

Per part de la CD Llosentense:

1. MINGORANCE MERIDA, ANGEL

2. BIBILONI CHINCHILLA, ADRIAN

3. AMENGUAL GUAL, GABRIEL

4. CANO ORIHUELA, JORGE

5. NICOLAU GALLEGO, ANDRES A

6. ANTONIO CARLOS, CAIO CESAR M

7. COLLADO ANGULO, CESAR

8. ROJALS ROVIRA, JOSEP

9. MORAL SERRANO, EDUARDO

10. ROJALS ROVIRA, SERGI

11. GIMENEZ MALBERTI, LUIS P

 

Per part del Club Esportiu Constància:

 

1. VENY GALMES, GASPAR

2. SALCEDO DE JESUS, ADRIAN J

3. NAVARRO GRACIA, OSCAR

4. ROSA PORRAS, ADRIAN

5. ROSSELLO ENRICH, BERNAT

6. ROMERO MORENO, JUAN A

7. REUS HERNANDEZ, GABRIEL A

8. CONTRERAS CAMPAÑA, JOSE M

9. MARTINEZ OLMOS, VICTOR

10. FERRER CABRER, MATEO

11. NICOLAS SEGUI, RAFAEL

 

Fi nota de premsa

S’adjunten fotos del partit CD Llosetense – Club Esportiu Constància.
llosetense

Comentarios cerrados