Previa Segunda-B ; Elche-At.Baleares (Sabado 18,30 Hrs )

5 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Logo-Elche-640x360Un altre desplaçament complicat espera l’AtlĂštic Balears aquesta tercera jornada del campionat de lliga. Visitam la Ciutat Esportiva JosĂ© DĂ­ez Iborra d’Elx per a jugar contra l’Il·licitĂ , el filial frangiverd. El matx serĂ  dissabte 6 a les 18.30 i el dirigirĂ  el col·legiat murciĂ  Jorge DĂ­az Escudero.

Sempre Ă©s complicat enfrontar-se a un filial i mĂ©s encara en l’inici de la temporada, quan el seu rendiment Ă©s una incĂČgnita. Plagat de joves amb talent perĂČ falts d’experiĂšncia, serĂ  el primer dels sis filials al que ens enfrontarem aquest curs. El conjunt del Baix VinalopĂł, entrenat per Vicente Mir, s’ha reforçat amb fins a onze jugadors, entre els quals destaquen Jordi Hostench, procedent de l’Olot, i Mario ArquĂ©s, del ValĂšncia-Mestalla.

Si bĂ© l’AtlĂštic Balears va sumar el seu primer punt la passada jornada, els il·licitans venen de consumar la primera derrota de la temporada, en aquest cas davant el Badalona en el Camp del Centenari (1-0). La primera jornada derrotaren per 2-1 el CE L’Hospitalet a casa. NomĂ©s existeix un precedent entre blanc-i-blaus i el filial frangiverd i varen ser els dos partits de la passada campanya: victĂČria a casa per 2-1 i derrota a Elx per 3-2.

El davanter Chando serĂ  la principal novetat en la convocatĂČria de Nico LĂłpez. Si ho troba oportĂș, disputarĂ  els seus primers minuts com a balearico, com ja va fer Carlos RodrĂ­guez el passat dimecres en el partit de Copa del Rei a Tarragona. Segueixen lesionats Artabe, Mairata i Fullana. Miquel Ripoll tambĂ© es perdrĂ  el partit per mor de la doble targeta groga vista davant l’OlĂ­mpic.

L’expedició blanc-i-blava sortirà cap a Valùncia en un vol de dissabte a les 11.10 i tornarà cap a Palma diumenge a les 9.05.
Premsa At.balears

Comentarios cerrados