Sports de ca Nostra

Comunicado de la Peña Mallorquinista Miquel Contestí

miquel-contesti-620x330La Peña Mallorquinista de Llucmajor ha querido homenajear al ex-presidente de la entidad bermellona cambiando su nombre y reorganizando su estructura. Por ello, los miembros de la Peña Miquel Contestí han emitido el siguiente comunicado de prensa:


Despres d´uns anys en la cual la Penya havia entrat dins un estat de letargia institucional, la temporada pasada varem acoseguir aturar les vies d´aigua que dueien a un dissolució inminent. Ara un any despres i ja amb uns fonaments més solids hem decidit crear un projecte il.lussionant per a tornar a tenir en el terme de Llucmajor un oasis de Mallorquinisme com havia estat sempre. Ens varem possar fill a l´agulla hi varem decidir proposar a un Llucmajorer que sense cap tipus de dubte ha estat sant i senya del nostro Mallorca com és Don Miquel Contesti ens varem possar en contacte amb ell i l´hi explicarem el que voliem fer i ell inmediatament sense dubtar-ho ni una mica, ens va donar tot el recolçament per part seva; ens autoritzava a posar el seu nom a la Penya i aceptava es Titol de President d´Honor. Ara toca fer sa paperassa de canviar es nom i tot es caliportal que du. Sa nostra intenció si tot transcureix com ha d´esser es de fer sa presentació oficial durant ses Fires de Llucmajor. També cal destacar que per apropar sa Penya a nes cor de Llucmajor ens hem trasladat al Bar Pou que esta a la mateixa Plaça Espanya.

Per tot aixó ens posam a la vostra dispossició i vos oferim aquest numero de telefón per si vos voleu possar en contacte amb nosaltres

Toni- 636 991 961

Además, podéis seguir a la Peña a través de Twitter: @PenyaLlucmajor

Los comentarios están cerrados.