Nota de Premsa Club Esportiu Constància – Recepció Miquel Bennassar «Molondro».

1 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

recepción poblenseLa segona jornada del campionat de lliga de tercera divisió va comptar amb uns dels partits estrelles de la jornada. Aquest no era un altre que el clàssic Club Esportiu Constància contra “Unión Deportiva Poblense” que se jugava al Nou Camp de la Capital del Raiguer.

Tot i ésser un dels partits de màxima rivalitat entre els conjunts que aspiren no només a fer un bon paper davant les seves aficions i a la taula classificatòria del campionat sinó també a pujar de categoria cap a la segona divisió B, la directiva i la junta gestora del Club Esportiu Constància no va deixar passar l’oportunitat d’enfortir i enriquir les bones relacions que se gaudeixen entre les dues entitats.

Aquesta sana rivalitat que se va observar al terreny de joc va quedar a un segon pla a una recepció que va oferir el Club Esportiu Constància a la directiva de la “Unión Deportiva Poblense”. El president del “UD Poblense”, Miquel Bennassar “Molondro” va ésser rebut pel president de la Junta Gestora Andreu Gili Vizcaíno i membres de la Junta directiva del Club Esportiu Constància com Miguel Ángel Cortés gaudint també de la presència de diferents personalitats a on se pot destacar l’assistència a l’acte de la Regidora delegada de l’àrea d’esports de l’ajuntament d’Inca i de l’Organisme Autònom IMAF, Catalina Coll Puigserver.

Bones relacions existents que totes dues directives desitgen que perdurin i que se reforcin tot allò que sigui possible.

Fi nota de premsa

S’adjunten fotos de la recepció de la junta Gestora presidida per Andreu Gili Vizcaíno a la comitiva del “UD Poblense”. També apareixen a la imatge diferents personalitats com el president del “UD Poblense” Miquel Bennassar “Molondro” i Catalina Coll Puigserver, regidora de l’ajuntament d’Inca.

 

redes 012

Comentarios cerrados