Primera Regional ; Port Pollensa-U.E.Lloret (1-3) GRAN VICTÃ’RIA AMB REMUNTADA INCLOSA

31 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

lloretEl Lloret començava ahir la lliga 2014-2015 al Municipal  de Pollença i ho va fer de la millor manera possible,  guanyant. I no és que el seu inici fos el desitjat ja que als  7 minuts els locals es van avançar en clar fora de joc que  el linier no va veure.

Lluny d’enfonsar-se, l’equip no es va  descompondre i poc a poc va anar imposant el seu joc.  Fruit d’això en el 24 Juanmi va tenir el gol a les seves  botes, però la pilota va sortir fregant el pal. Gairebé a la  següent jugada el col·legiat anul·la un gol de rematada  de cap de Luis per fora de joc, ben anul·lat. Fruit  d’aquesta pressió al 35, Valero des de la banda es treu  un centre espectacular que Juanito culmina en un  autèntic golàs. Amb empat a un, es va arribar al descans.  La represa no va poder començar millor, ja que en el 48  Tomeu Vidal marca el 1-2 de potent xut.

El poderio  ofensiu era demolidor i en el 51, Ramon Solano va poder  augmentar el marcador, però el porter la va aturar.

El  Lloret lluny de conformar-se no es va tancar per defensar  el resultat i en el minut 77, Tomeu Vidal s’inventa una  gran passada, que un Juanito de cine culmina amb una  gran vaselina, establint el definitiu 1-3 amb què va acabar  el partit.

En resum, gran partit en aquest inici de Lliga, d’un bloc  que pot fer molt de mal aquest any, això si amb molta  feina i el que és millor amb un marge de millora molt