Sports de ca Nostra

C.E. FERRERIES ; DEMA COMENÇA EL TORNEIG JUVENIL 2014.

amistososDema dimarts dia 19 de agost començara una nova edició del nostre torneig juvenil Vila de Ferreries 2ón Memorial Joan Mascaró i que servirá com una bona preparació del nostre equip, els equips participants son: AT Villacarlos, Dosa CF i Penya Ciutadella, esperém que la gent vengui a disfrutar amb els bons partits.

Dimarts 19.

A les 18.30 H. CE FERRERIES – DOSA CF.

A les 20.30 H. PENYA CIUTADELLA – AT VILLACARLOS.

Dimecres 20.

A les 18.30 H. Partit per la tercera posició.

A les 20.30 H. Gran Final.

Molta sort per el nostre equip que lluitará per conseguir el titol, hem de dir que la setmana passada en un altre partit amistós es va guanyar per 2 a 1 contra el Penya Ciutadella rival en la lliga, amb gols de Xavier Muro i Sergi Mercadal.

Los comentarios están cerrados.