XXIII Memorial Miquel Beques‏ ; Campos-Manacor (1-1) Manacor Penaltis

17 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

camposAmb motiu de les festes de la Mare de Déu d’Agost de Campos, es va jugar el XXIII Memorial Miquel Beques que va enfrontar les plantilles de tercera divisió del CE Campos i del CD Manacor.

El Memorial es va haver de decidir des del punt de penalti, ja que l’encontre va finalitzar amb un empat a un en el marcador. El guanyador final va ser l’equip visitant.
El partit va servir per fer les darreres proves als dos entrenadors, ja que el proper cap de setmana ja comença la competició oficial. El partit va ser disputat, lluitat on l’equip local va dominar més a la primera part; al descans es va arribar amb empat a zero gols, gaudint el Campos de qualque ocasió en els peus de Marc Esteve.
Al començament de la segona part, l’equip manacorí va marcar el seu gol aprofitant una errada de la defensa local. El CE Campos es va sobreposar a aquest cop, i a poc a poc es va anar estirant fins que la defensa visitant va fer penalti a Toni Bonet, que ell mateix es va encarregar de transformar per posar l’empat a un final.
A la tanda de penaltis va tenir més encert el Manacor, i va guanyar el XXIII Memorial Miquel Beques.
Destacar que aprofitant el partit d’ahir, es va fer la inauguració de la nova oficina del CE Campos i que va comptar amb molta presència de socis i seguidors. Des del CE Campos volem agrair l’esforç fet a l’Ajuntament de Campos, a la Regidoria d’Esports, per duu a terme aquesta nova oficina. També es va posar en marxa la campanya de socis per aquesta temporada.

campos



Biel Sastre

Comentarios cerrados