EL CD MANACOR LLANÇA LA CAMPANYA D’ABONATS AMB PREUS MOLT ECONÃ’MICS I GRANS AVANTATGES!!!!

14 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

campany_abonats_2014_15-300x433El Club Esportiu Manacor comença aquesta setmana la campanya de captació d’abonats per la temporada 2014/2015 amb molta il.lusió, amb preus molt econòmics i grans avantatges, com a novetat, pels nostres aficionats i seguidors de Manacor i Comarca.

PREU ABONAT: 50 Euros

PREU JOVE (18 a 24 anys) i JUBILAT: 40 Euros
PREU ABONAT PLATA: 100 Euros
PREU ABONAT OR: 150 Euros

En vistes a l’inici de lliga i estrena oficial a Na Capellera del primer equip de Tercera Divisió, el proper cap de setmana contra el Penya Ciutadella, a partir de dilluns, dia 18 d’agost, es posen a la venda els nous carnets a les oficines del club. Per a més informació podeu dirigir-vos a secretaría de dilluns a divendres de 18.30 a 20 hores i/o al telèfon 971 55 28 61.

Destacar que aquest any, els SOCIS i ABONATS podràn gaudir ademés d’entrada als partits dels tres equips juvenils DIVISIÓ HONOR, PREFERENT i REGIONAL i el TERCERA DIVISIÓ de grans beneficis econòmics al CLUB GIMNÀS MANACOR i Ã’PTICA ES CENTRE. 

El CD Manacor informa que s’entregaran 2 carnets d’abonat per familía al pare/mare de jugadors federats del club a la temporada 2014/2015 amb quotes al corrent de pagament.

Així, els TITULARS del carnet obtindràn ademés:

 10% de descompte al Club Gimnàs Manacor en totes les quotes mensuals de la temporada i matrícula gratis
– 20% de descompte a Ã’ptica Es Centre i també en totes les compres durant la temporada (excepte lents de contacte i altres promocions).

No esperis més. Sol.licita ja el teu carnet per telèfon i/o a les oficines i segueix els nostres jugadors. 24 equips, 500 futbolistes!!!. 

Tots som escoleta, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil… Aquest any, tots som de Divisió Honor i de Tercera Divisó… Tots som CDManacor!!!

Anima als teus padrins/es, tiets/es, germans/es, cosins/es, veinats/des, amics i amigues…. i sérem grans, més grans!!!

Dia 23 d’agost comença la lliga!!! Fes’te soci i/o abonat!!!
WWW.CDMANACOR.ES

Comentarios cerrados