S’han obert les inscripcions per a la Minicursa infantil Soller

6 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

untitled-REGLAMENT MINICURSA-

 

1.    Data de celebració : Diumenge 17 d’agost de 2014

2.    Participació : Tothom que ho vulgui, sota la seva responsabilitat.

3.     Recorregut i distĂ ncies: MinicursaĂ  Plaça ConstituciĂł – Carrer de la Rectoria – Gran Via Plaça d’Amèrica – Carrer de Sa Mar – Plaça ConstituciĂł.

Recorregut aproximat 1.100 metres Sortida a les 9´30 hores. Cursa Iniciació à carrer Rectoria – carrer Bauçà – Plaça Constitució. Recorregut aproximat 230m. Sortida a les 9’30 hores

4.    Premis: L’organització es compromet a atorgar trofeu per als tres primers classificats de cada categoria, masculí i femení. L’organització podrà concedir trofeus especials segons consideri i d’acord amb la inscripció i l’estímul de la participació .

5.    Categories i any de naixement:

CATEGORIA ANY NAIXEMENT
INICIACIĂ“ Fins 2007
BENJAMĂŤ 2005-2006
ALEVĂŤ 2003-2004
INFANTIL 2001-2002

 

 

6.    La inscripció es realitzarà a través de la web www.elitechip.net fins el divendres 15 d’agost a les 12h. Cost d’inscripció: 1€ (Federats atletisme: gratuïta).

També s’acceptaran inscripcions el dia de la prova, al mateix punt de recollida de dorsals. La inscripció suposa l’acceptació d’aquest reglament.

7.    Recollida de dorsals: El dia de la prova fins a 30 minuts abans de la sortida.

8.    Reclamacions: Només s’acceptaran reclamacions fins a 15 minuts després de finalitzar la prova, per escrit i amb un dipòsit de 60€

9.    Danys: L’organització conta amb les corresponents assegurances de responsabilitat civil i d’accidents, segons la normativa vigent. A més hi haurà un servei d’assistència mèdica i ambulàncies encarregades de l’assistència primària en cas d’accidents.

10.  La cursa serà controlada per l’organització.

11.  L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol dels punts anteriors.

12.  L’esperit esportiu i popular és el que inspira la convocatòria d’aquesta prova. El participant que manifesti un comportament antiesportiu o antisocial serà desqualificat i exclòs de la prova pels organitzadors. Tal circumstància serà comunicada a la Direcció General d’Esports que podrà adoptar el que estimi oportú.

———————————————————————————————-

RECOLLIDA SOLIDĂ€RIA DE MATERIAL

Productes mĂ©s necessaris:Productes per a la neteja de la llar (lleixiu, fregalls, etc.)Productes d’higiene personal i de nadĂł (Tovalloletes, bolquers, xampĂş, gel, colònia per nadĂł, cremes per nadĂł, crema hidratant, etc.)No s’agafarĂ  material obert o que hagi estat utilitzat

MOLTES GRĂ€CIES!

Comentarios cerrados