Sports de ca Nostra

NOTICIA CCE SANT LLUIS‏

1-11EL CF Sporting de Mahón, tant en categoria Regional Preferent com a Juvenil, és el rival escollit per disputar al CCE, el tradicional partit de Festes.

Els primers a trepitjar el verd de Ses Canaletes seran els conjunts de categoria regional. El quadre de Moyano, s’enfrontarà al mateix rival que en l’edició de l’any anterior el proper dimecres 27 d’agost a les 20.30 h. en el que serà el primer partit de pretemporada com a local per al conjunt blavós. El quadre sportinguista entrenat per Elías Noval rendirà visita amb un equip totalment diferent al que visito el feu lluiser la temporada anterior.

Una setmana després, i amb motiu de les festes de Sant Lluïset, serà l’hora de veure en escena l’equip Juvenil de Pedro Palliser que disputarà també el seu primer partit de pretemporada el dimecres 3 de setembre a les 20.30 h. El jove equip juvenil, està format aquesta temporada amb un grup més ampli que anys anteriors el que facilitarà i millorés els entrenaments donada la competitivitat que hi per fer-se un lloc en l’onze titular. El rival serà també el CF Sporting de Maó, entrenat per l’extècnic lluiser Andrés Egea. Un rival també complicat i que visitarà Ses Canaletes amb les vistes posades en prepara la temporada 2014-2015.

Tots dos trobades seran d’entrada gratuïta i com és habitual les grades del Municipal rebran molts espectadors que tenen fam de futbol.

 

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.