Sports de ca Nostra

Comunicado ; La FFIB explica la gestió de les instal·lacions esportives de Son Malferit

Miguel BestardLa Federación Balear de Fútbol ha emitido un comunicado explicando como funciona la gestión de Son Malferit desde que la FFIB es la propietaria, para evitar posibles malentendidos,


La FFIB explica la gestió de les instal·lacions esportives de Son Malferit

1. La FFIB, com a nova propietària de les instal·lacions esportives de Son Malferit, s’ha hagut de fer càrrec de totes les despeses (llum, aigua, tributs, manteniment, etc.) des del dia primer de gener de 2014.

2. El Conveni signat amb l’Ajuntament de Palma per la compra de la propietat i l’Escritura corresponent deixava clar que el complex se traspassava sense llogaters.

3. La FFIB va decidir, i aixì ho va comunicar verbalment als clubs que utilitzaven les instal·lacions (“Carpinteria Peralta”, “Cóndor”, i “Soledad Atlético”), que assumiria totes les despeses fins al 30 de juny de 2014, perquè els equips poguéssin acabar la temporada amb normalitat.

4. Va quedar clar que per a la temporada 2014-2015 els usuaris de les instal·lacions haurien de pagar les despeses corresponents, perquè la Federació no pot subvencionar uns clubs determinats.

5. El Soledad Atlético va manifestar que només deixaria l’equip amateur a Son Malferit, i que la resta d’equips de futbol base anirien a entrenar i jugar al camp que indicàs l’Ajuntament de Palma.

6. Posteriorment, la FFIB va firmar un acord amb l’Atlètic Balears pel qual el club utilitzaria Son Malferit fins que tengui disponible el seu estadi. A canvi, el club es farà càrrec de totes les despeses de les instal·lacions i de les obres de millores que s’hi hàgin de fer.

7. La FFIB reitera que manté una relació molt bona amb la barriada de la Soledat i amb la seva Associació de Veïns, de la qual és membre. També recorda que el Conveni amb l’Ajuntament de Palma contempla les obres de reforma que s’estan fent a la Federació com a inversió en favor de l’estètica i revalorització de la barriada. Igual que els 750.000 € pagats per la RFEF a l’Ajuntament perquè siguin reinvertits en la zona. Aixímateix, la recentment constituïda Fundació del Futbol Balear, tendrà la seu a Son Malferit, per la qual cosa les iniciatives socials tendran com a primers beneficiaris els joves futbolistes de la barriada i les seves famílies.
FFIB

Los comentarios están cerrados.