Sports de ca Nostra

CDA Llubí ; Toni Oliver abandona el equipo Juvenil

10556312_743242859067027_8251602180136534883_nEn Toni Oliver, entrenador durant les dues darreres temporades de l’equip juvenil del CDA Llubí, ens ha fet arribar aquest escrit que a continuació publicam. Des del CDA Llubí li volem mostrar el nostre agraïment per la tasca feta i desitjar-li molta de sort i també èxits per al futur! Gràcies Toni!FINS AVIAT!

Després de dues temporades al capdavant del cos tècnic de l’equip juvenil del CDA Llubí, aquesta temporada els nostres camins se separen. Només tenc paraules d’agraïment per a tothom, sense excepció, d’aquest gran poble, que em va acollir de manera formidable des del primer dia i va fer-me sentir com un llubiner més.

M’enduc una experiència enriquidora en el tema esportiu, posant tota la feina, les ganes i el saber possible, però sobretot m’enduc molts d’amics i molta de gent que val la pena i que mai no oblidaré. No és un adéu, és un fins aviat. Moltes gràcies a tots, i molta sort i èxits. Visca el CDA LLUBÍ!!!!

D’un llubiner més… Toni Oliver

Web CD LLUBI

 

 

 

Los comentarios están cerrados.