Sports de ca Nostra

Una bona suada del Atletic Balears

20140723_105446_id307Avui dematí damunt les 11h, amb un bon sol, s’han duit a terme les proves físiques programades consistents en un test incremental de lactat. Els jugadors, en diferents grups, han suat de valent per a completar l’exercici, alguns en millor forma i altres més justets. Han destacat sobretot Nando, Oller, Artabe i Ignasi, i els joves Ferrando, Torres i Moyà. No han pogut participar Cristian i Víctor per motius laborals ni Mairata y Esteban tocats. La prova servirà per veure en quin estat es troben els jugadors i el seu rendiment en intensitat i resistència.

El Club agraeix, una vegada més, a l’Institut Calvanier d’Esports les facilitats donades per a l’ús de les instal.lacions.
fuente web At.balears20140723_105446_id307

Los comentarios están cerrados.