Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells. Dia 24 presentam «En busca de las carreras extremas»‏

Maquetación 1Dijous dia 24 a les 21 hores en el Saló d’Actes del Club Nàutic de Sa Ràpita la PB Els Tamarells presentarà el llibre “En busca de las carreras extremas” de Jorge González de Matauco.
En aquest llibre se narren els viatges i les carreres viscudes per l’autor amb l’objectiu de completar el Grand Slam Marathon, un desafiament geogràfic i esportiu consistent en finalitzar una marató o ultramarató en cadascun dels se continents i en el Pol Nord. Per aconseguir-ho, l’autor escull proves per muntanyes, deserts i zones polars. De l’Antàrtida al Pol Nord, la lectura d’aquest llibre ens trasllada a remots llocs on coneixerem curiosos personatges i impactants històries del córrer, com per exemple, perquè es va córrer una marató en una coberta d’un vaixell, o qui fou la primera dona en finalitzar una marató oficial o com se va desenvolupar l’única marató celebrada en el Pol Sud. Aquesta obra trasllada al lector en un viatge literari, a través de cites que parlen del poder de seducció de l’atletisme i de la natura. Intervindrà en la presentació, a banda de l’autor, l’expert en proves extremes i d’ultrafons, Toni Contestí. Vos hi esperam.

                                              La Junta Directiva

En busca de las carreras extremas Jorge en la Antártida Jorge González jorge-g-de-matauco-polo-norte_1_1 libro-carreras-extremas-recurso2 V1Foto_007503_01

Los comentarios están cerrados.