Sports de ca Nostra

La 7a edició de la Lliga d’Aquatlons s’ha celebrat avui a la platja de Can Pere Antoni

LLIGA AQUATLONS– La platja de Can Pere Antoni ha estat avui escenari de la darrera jornada de la 7a edició de la Lliga d’Aquatlons, desprès de fer-ho les passades setmanes a les platges del Portixol i Es Penyon (Ciutat Jardí), amb una participació total de quasi 1.000 esportistes a les tres convocatòries, entre infants i adults.

 

Rodrigo Chaves, del Xtrem Calvià Triatlon, i Michelle Flipo, del Club Natació Palma, s’han proclamat guanyadors de la categoria absoluta masculina i femenina, respectivament, de les proves disputades avui.

 

Pel que fa al conjunt de les proves celebrades a a les platges del Portixol, Es Penyon (Ciutat Jardí), i Can Pere Antoni, que integren la 7a edició de la Lliga d’Aquatlons, Chaves ha estat també el guanyador masculí i Irene Company, del Club Duet-Tri&Biket, ha estat la primera classificada en categoria femenina.

 

El director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich, que ha participat avui a l’acte de lliurament de medalles d’aquesta competició, ha destacat «el creixent fenomen social, ja molt consolidat, que suposen aquest tipus de proves individuals, amb un fort component de superació personal».

 

Vich ha valorat molt positivament el paper dels col·laboradors i patrocinadors, «que fan possible que proves com aquesta, de tan alta participació d’adults i infants, es puguin dur a terme a Palma».

 

A l’acte han assistit també el director del Hospital Quirón PalmaPlanas, Sergio Camacho; el director de Relacions Externes de El Corte Inglés, Antonio Sánchez; i Marco di Loreto, del restaurant Anima Beach.

 

L’Aquatló és un esport de resistència, que engloba les disciplines esportives de natació i atletisme. Avui s’ha disputat una prova infantil i una per a adults, segons les següents categories:

 

-Prova infantil: pre benjamí (7-8 anys), benjamí (9-10), aleví (11-12) i infantil (13-14):

 

400 m. carrera a peu – 100m natació – 400 m carrera a peu

 

-Prova adults: cadet, junior, sub23, absolut, veterà 40 i veterà+50:

 

2,5 Km. carrera a peu – 1 Km. natació – 2,5 Km. carrera a peu

 

 

Classificacions completes a www.elitechip.net

 

 

La 7ª edición de la Liga de Acuatlones se ha celebrado hoy en la playa de Can Pere Antoni

 

 

Han competido participantes de categorías infantiles y adultos

 

Palma, 20 de julio de 2014. – La playa de Can Pere Antoni ha sido hoy escenario de la última jornada de la 7ª edición de la Liga de Acuatlones, después de hacerlo las pasadas semanas en las playas del Portixol y el Peñón (Ciudad Jardín), con una participación total de casi 1.000 deportistas en las tres convocatorias, entre niños y adultos.

 

Rodrigo Chaves, del Xtrem Calvià Triatlon, y Michelle Flipo, del Club Natación Palma, se han proclamado ganadores de la categoría absoluta masculina y femenina, respectivamente, de las pruebas disputadas hoy.

 

En cuanto al conjunto de las pruebas celebradas en las playas del Portixol, El Peñón (Ciudad Jardín), y Can Pere Antoni, que integran la 7ª edición de la Liga de Acuatlones, Chaves ha sido también el ganador masculino e Irene Company, del Club Duet-Tri & Biket, ha sido la primera clasificada en categoría femenina.

 

El director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Damià Vich, que ha participado hoy en el acto de entrega de medallas de esta competición, ha destacado «el creciente fenómeno social, ya muy consolidado, que suponen este tipo de pruebas individuales, con un fuerte componente de superación personal».

 

Vich ha valorado muy positivamente el papel de los colaboradores y patrocinadores, «que hacen posible que pruebas como ésta, de tan alta participación de adultos y niños, se puedan llevar a cabo en Palma».

 

Al acto han asistido también el director de l’Hospital Quirón PalmaPlanas, Sergio Camacho; el director de Relaciones Externas de El Corte Inglés, Antonio Sánchez; y Marco di Loreto, del restaurante Alma Beach.

 

El Acuatlón es un deporte de resistencia, que engloba las disciplinas deportivas de natación y atletismo. Hoy se ha disputado una prueba infantil y una para adultos, según las siguientes categorías:

 

-Prueba infantil: pre benjamín (7-8 años), benjamín (9-10), alevín (11-12) e infantil (13-14):

 

400 m. carrera a pie – 100m natación – 400 m carrera a pie

 

-Prueba adultos: cadete, junior, sub23, absoluto, veterano 40 y veterano +50:

 

2,5 km. carrera a pie – 1 Km. natación – 2,5 km. carrera a pie

 

 

Clasificaciones completas en www.elitechip.net

Los comentarios están cerrados.