RENOVACIONS CCE SANT LLUIS‏ SECCIO DE BASQUET

13 julio 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

sergioVa agafant forma el CCE Sant Lluís 2014/2015. Si en dies passats anunciàvem les renovacions d’en Pitu, Cice i Mateo, avui es el torn de l’aler lluisser Isma Seguí, de 27 anys,  i el pivot i capità de l’equip, el també lluisser Sergio Muñoz, a punt  de cumplir els 32 anys, que es sumen així al projecte EBA de l’equip lluisser-

Ambdós jugadors han sortit de la pedrera blava, donant gairabé tota la seva carrera esportiva al CCE Sant Lluís. Han viscut el creixement, passa a passa, del primer equip blau, passant de la Primera Balear a la EBA, essent dos jugadors claus en cada una de les temporades. Son dos dels jugadors que ho han guanyat tot al CCE Sant Lluís, Campions de la Copa de Menorca, Campions de Balears i ascens a EBA, i també van formar part de la plantilla que disputà les Fasses d’ascens a EBA a Guardamar, València.

Son exemple clar de l’esperit d’aquest club, i han trasmès els valors blaus als nouvinguts al llarg dels darrers anys.

L'aler lluisser defensarĂ  una tempora mes la samarreta blava

L’aler lluisser defensarà una tempora mes la samarreta blava

Isma i Sergio continuaran essent idò peces fonentals en l’equip, que aquesta temporada jugarà a EBA, un desde l’exterior com aler alt amb totes les seves virtuts i l’altre aportant intimidació a la pintura.

La tripleta tècnica Joan, Paco i Dani està treballant de valent en la confecció de l’equip EBA. Ja son 5 els jugadors amb els que conta el CCE Sant Lluís, el base Pitu Jimènez, l’escorta Cice Mercadal, els alers Mateo Pons i Isma Seguí i el pívot Sergio Muñoz.

Al llarg dels pròxims dies s’anirà completant l’equip que començarà la pretemporada cap a finals d’agost.

Per altre banda cal anunciar que dia 28 d’agost, a les 20:45 hores es disputarà la segona edició del Torneig Festes de Sant Lluís, en la que serà la posta de llarg de l’equip d’en Joan Martínez Escal

Comentarios cerrados