Sports de ca Nostra

PRESENTACIÓ DE PROJECTE ESPORTIU DEL CD MANACOR

presentacio5-300x200El Club Esportiu Manacor presentà dijous a la sala polivalent de Na Capellera el Projecte Esportiu 2014-2015.

Com a novetat destacar la incorporació de quatre preparadors físics que marcaran l’estructura i organització esportiva del club així com la formació i rendiment d’equips i jugadors per a competir al màxim nivell. El president, Miquel Estrany aprofità l’acte per presentar als entrenadors i mitjans de comunicació la figura i objectius de la incorporació de la psicòloga, Margalida Vives.

Manel Timoner, Guiem Timoner, Pere Fernández i Joan Tomàs Bosch exposaren els objectius generals del club, esportius, professionals de l’activitat física i les línees de treball per categories. En aquest sentit, Manel Timoner treballarà més directament amb les categories de III Divisió i Cadet, Guiem Timoner amb el Divisió d’Honor i equips juvenils, Pere Fernández amb les plantilles infantil i Joan Tomàs amb les categories de futbol 7 i 8.

El projecte prioritza la formació i l’educació de l’esperit esportiu; unifica pautes d’actuació dels entrenadors vers els Projecte Esportiu 2014/15continguts, sessió, estructura, aspectes didàctics, etc i estipula uns requisits tècnics-tàctics per assolir al concloure l’etapa de cada categoria formativa. Tancaren la seva exposició avançant la línea de rendiment, el perfil del jugador del CD Manacor, el perfil i didàctica de l’entrenador i les eines i instruments d’avaluació.

Per tancar l’acte, Margalida Vives explicà la feina i beneficis de treballar la psicosociologia dins l’àmbit esportiu i destacà que, tot i que en una primera etapa serà de forma més directa amb les categories juvenils i Tercera Divisió, amb els entrenadors i amb l’entorn social, està oberta a estudiar i col.laborar amb pautes puntuals de comportament i/o rendiment.

Tots junts i també amb els representants de Entreporteros, es feren al final la fotografía de presentació de la nova temporada.

Dins les properes setmanes anirà sortint la informació de les plantilles de les diferents categories del club.

Los comentarios están cerrados.