Sports de ca Nostra

Cos Tènic Divisió d’Honor Atletic Balears; Inici la pretemporada 14 de juliol Son Malferit

Jugara el At.Baleares en son malferitAquest dilluns 14 de juliol donarà inici la pretemporada del Divisió d’Honor a Son Malferit a les 18,30 hores. A més ja s’ha confirmat el cos tècnic que dirigirà a l’equip en una temporada més en la màxima categoria nacional del futbol juvenil

L’entrenador serà Andrés Amengual. Tècnic amb nivell 3 (nacional) va dirigir a Son Ferrer (preferent), Platges de Calvià (futbol basi) o Mallorca(entrenador de porters) entre uns altres. Amengual comptarà amb l’ajuda de Félix Garcia Rigués i Lolo Paniza. D’altra banda, José Ramón Bermell (entrenador de porters) i Lolo Burgos (fisioterapeuta) formaran part del cos tècnic del segona b com del divisió d’honor amb la finalitat de potenciar l’arribada d’efectius del futbol base al primer equip fiesta Deportiva

Los comentarios están cerrados.