Sports de ca Nostra

Club Volei Sóller Platja : Campionat de Balears Infantil I Cadet

ImageProxyEl Club Volei Sóller té classificat pel Campionat de Balears que es celebra a Alcúdia aquest proper cap de setmana, els següents equips després de les diferents proves del Campionat de Mallorca celebrades durant el mes de juny. En categoria  infantil femení hi ha dos equips. El Soller A amb Aina Pons, Teresa mas, Aina Socies i Marga Bauza. El Sóller B amb Mariona Galindo, Marga Sastre, Laura Mayol i Carla Bort.

En categoria infantil masculí hi ha tres equips classificats pel Campionat de Balears. Sóller A  amb Josep Bort, Juan Bort, Pep tugores i Pere Terron. Sóller B amb Pep Oliver, Biel Borras, Martin de Chevarria i Marc Martorell i després tenim el Sóller C amb Toni Colom, Pere Sacares, Guzman Fominaya i Jaume Adrover. En cadet femení no hi ha cap equip classificat però si que hi ha una sollerica que juga amb Manacor, com es Adela Mas. En categoria cadet masculí hi ha classificat el SóllerA amb Andy Morell, Damià Bauza i Xiscu Mas i el Sóller B amb Toni Campillo, Josep Rabassa i Josep Salom.
Molta sort a tots!!

Los comentarios están cerrados.